ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο ψυχιατρείο διάσημη ηθοποιός

Γυρνούσε γυμνή στους δρόμους

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Σε ψυχιατρική κλινική κρατείται διάσημη ηθοποιός, αφού όπως μεταφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, περιπλανιόταν γυμνή στους δρόμους..

Ο λόγος για την Αμάντα Μπάινς, η οποία μόλις έναν χρόνο μετά την απόφαση του δικαστηρίου να την αποδεσμεύσει από την 9χρονη υποχρεωτική κηδεμονία της, υπέστη νέο ψυχωσικό επεισόδιο. Η 36χρονη έγινε από μικρή σταρ του Nickelodeon και όλα έδειχναν ότι θα συνέχιζε στην υποκριτική, ωστόσο έκανε στροφή 180 μοιρών κι επέλεξε να ασχοληθεί με τα νύχια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την ημέρα του περιστατικού, η ηθοποιός ενώ περιφερόταν ολόγυμνη, έκανε σινιάλο σε διερχόμενο αυτοκίνητο και είπε στον οδηγό ότι είχε υποστεί ψυχωτικό επεισόδιο. Στη συνέχεια κάλεσε το 911 και η αστυνομία έφτασε όντως λίγο αργότερα.

Αρμόδιος από ομάδα ψυχικής υγείας την παρακολούθησε και στη συνέχεια η Μπάινς τέθηκε σε κράτηση «5150», η οποία υπόκειται σε μια ακούσια νοσηλεία 72 ωρών για άτομα, που αποτελούν κίνδυνο τόσο για τον εαυτό τους, όσο και για τους άλλους. 

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Αμάντα Μπάινς βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας για τους ''λάθους'' λόγους. Μετά το ''μπλέξιμό'' της με ναρκωτικά, το καλοκαίρι του 2013 διαγνώσθηκε ψυχικά ασθενής, μιας και φέρεται να προκάλεσε πυρκαγιά. Οι γονείς της τότε, υπέβαλαν αίτηση στο δικαστήριο να μπει σε υποχρεωτική κηδεμονία, η οποία και έληξε πριν ένα χρόνο, αφού κρίθηκε ότι πλέον η ηθοποιός, είναι ικανή να διαχειρίζεται την προσωπική της ζωή και τα οικονομικά της.

Απ' ό,τι φαίνεται η Αμάντα Μπάινς δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τους δαίμονες που την «κυνηγούν» από παιδί..

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση