ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο νοσοκομείο με διάσειση και μικροτραύματα η πριγκίπισσα Άννα

Η ανακοίνωση του παλατιού

Η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Gatcombe Park, όπου βρίσκεται η εξοχική της κατοικία.

Σύμφωνα με το Sky News, το παλάτι ανακοίνωσε σήμερα ότι η 73χρονη αδελφή του Βασιλιά Καρόλου υπέστη μικροτραυματισμούς και διάσειση και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Southmead Hospital μετά το συμβάν. 

 Η επίσημη ανακοίνωση δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, ωστόσο επισημαίνει ότι η κόρη της Ελισάβετ αναμένεται να αναρρώσει πλήρως και γρήγορα. Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν πως το ατύχημα προήλθε από άλογο. Ωστόσο το παλάτι δεν αναφέρει κάτι σχετικό.

Για το ατύχημα της αδελφής του ενημερώθηκε και ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος στέλνει τις θερμές ευχές του στην πριγκίπισσα για γρήγορη ανάρρωση.

Η πριγκίπισσα, 16η στη σειρά διαδοχής, θεωρείται ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μόνο το 2022, η πριγκίπισσα Άννα συμμετείχε σε 214 επίσημες εκδηλώσεις.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Media

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση