ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκάρει η κατάσταση υγείας του Julio Iglesias

Σε αναπηρικό αμαξίδιο, δε θυμάται πλέον τα τραγούδια του

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ανησυχία για την κατάσταση υγείας του Χούλιο Ιγκλέσιας, αφού τα τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επιδείνωση της υγείας του.

Σε πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής «A la tarde» στο America TV στην Αργεντινή, οι παρουσιαστές συζήτησαν για την υγεία του διάσημου Ισπανού τραγουδιστή, και άφησαν να εννοηθεί ότι ένας παλιός τραυματισμός σε τροχαίο το 1962, του προκαλεί σημαντικούς πόνους, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Μάλιστα, ο τραυματισμός έχει επηρεάσει και την ψυχική του υγεία.

Ο Matías Vázquez, ένας από τους παρουσιάστες της εκπομπής, ανέφερε ότι ο Χούλιο Ιγκλέσιας όχι μόνο δυσκολεύεται να κινηθεί, αλλά ξεχνάει και πράγματα. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Δυστυχώς, ο Χούλιο Ιγκλέσιας έχει φτάσει σε σημείο που δεν θυμάται πλέον τα δικά του τραγούδια». Επιπλέον, η δημοσιογράφος Cora Debarbieri, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, είπε ότι οι άνθρωποι, που κάποτε ήταν κοντά στον Χούλιο Ιγκλέσιας, τώρα δυσκολεύονται να τον βρουν, καθώς συχνά δεν απαντά στις κλήσεις τους.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας ΄''La Vanguardia'', ο Ισπανός καλλιτέχνης Ραμόν Αρκούσα,  στενός φίλος του Χούλιο Ιγκλέσιας διαψεύδει τις πληροφορίες, που μετέδωσε η εκπομπή «A la tarde», λέγοντας: «Μα τι ανοησία είναι αυτή; Του μιλάω συχνά και αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι διαυγής όπως πάντα».

Τί συμβαίνει τελικά με την υγεία του Χούλιο Ιγκλέσιας; Σύντομα θα μάθουμε την αλήθεια..

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση