ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοφία Χατζηπαντελή: Με ποιον θα ήθελε να κλειστεί σε ασανσέρ;

Η «αποκάλυψη» μέσω instagram

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και σκέψεις της.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο, που έχει ήδη διαγράψει μια σημαντική πορεία στο χώρο της μόδας, χάρη στην ''ιδιαίτερη'' εμφάνισή της, και που έγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της στον 5ο κύκλο του GNTM στο ρόλο του judge κριτή, με ΄ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ''αποκάλυψε'' μεταξύ άλλων με ποιον θα ήθελε να κλειστεί σε ασανσέρ.

Ο Alec Maxwell, σκηνοθέτης και συνεργάτης της Models.com των Kloss Films στα πλαίσια των ''Taking a selfie series'' δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram selfie φωτογραφίες διαφόρων προσώπων μέσα σε ασανσέρ, ανάμεσα σε αυτούς και της Σοφίας Χατζηπαντελή. Στη συνέχεια τους έθεσε ερωτήσεις γύρω από το κομμάτι των selfie φωτογραφιών, που πολλοί άνθρωποι βγάζουν σε ασανσέρ, με την Σοφία μεταξύ άλλων να αποκαλύπτει, με ποιον θα ήθελε να κλειστεί σε ασανσέρ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τον φίλο μου Taite Richards. Είναι ήρεμος και δεν πανικοβάλλεται και επιπλέον βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες μου, οπότε ήδη γνωρίζετε ότι θα τεκμηριώσουμε την εμπειρία».
 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση