ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκάνδαλο της βασιλικής οικογένειας της Δανίας

Ο πρίγκιπας Ιωακείμ είναι κρυφά ερωτευμένος με την κουνιάδα του;

Είναι αυτός ο πραγματικός λόγος πίσω από τη βασιλική διαμάχη της Δανίας; Ο πρίγκιπας Ιωακείμ ήταν «βαθιά ερωτευμένος» με την κουνιάδα του, την πριγκίπισσα Μαίρη και μάλιστα προσπάθησε να τη φιλήσει σε μια «μέθη» σε ένα γκαλά, υποστηρίζει ισπανικό περιοδικό.

Οι μέρες αυτές είναι δραματικές για τη βασιλική οικογένεια της Δανίας – αφού η βασίλισσα Μαργκρέτε Β’ της Δανίας ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα αφαιρέσει τους πριγκιπικούς τίτλους από τέσσερα εγγόνια της.

H βασίλισσα Μαργκρέτε Β’ της Δανίας

Η απόφαση αυτή έφερε μια πικρή βασιλική διαμάχη, με τον μικρότερο γιο της, πρίγκιπα Ιωακείμ να ισχυρίζεται ότι τα παιδιά του, ο 23χρονος πρίγκιπας Νικολάι, ο 20χρονος πρίγκιπας Φέλιξ, ο 13χρονος πρίγκιπας Χένρικ και η 10χρονη πριγκίπισσα Αθηνά αναστατώθηκαν μετά την αφαίρεση της ταυτότητάς τους.

Από την 1η Ιανουαρίου 2023, θα γίνουν κόμητες και κοντέσσες και θα είναι γνωστοί ως Εξοχότητές τους και όχι ως Αυτού ή Αυτή η Βασιλική Υψηλότητα.

Το σκάνδαλο δεν έχει τελειωμό. Ο Ιωακείμ, και η δεύτερη σύζυγός του Μαρί, παραδέχτηκαν ότι η σχέση τους με τον μεγαλύτερο αδερφό του, τον διάδοχο του θρόνου Φρέντερικ, και την κουνιάδα του, την 5οχρονη πριγκίπισσα Μαίρη, είναι «περίπλοκη». Και τώρα, ένα ισπανικό περιοδικό ισχυρίστηκε ότι ο πραγματικός λόγος πίσω από την κρίση είναι επειδή ο Ιωακείμ «ήταν βαθιά ερωτευμένος με την κουνιάδα του», σύμφωνα με τον Vanitatis Elconfidencial.

Μια φωτογραφία μάλιστα δημοσιεύτηκε από το εβδομαδιαίο γυναικείο σουηδικό περιοδικό «Svensk Damtidning», που φέρεται να δείχνει τον Ιωακείμ να προσπαθεί να φιλήσει τη Μαίρη σε ένα γκαλά πάρτι του Συντάγματος της Βασιλικής Φρουράς.

Το ισπανικό περιοδικό υπενθύμισε: «Με εμφανή σημάδια μέθης, φαίνεται ότι ο νεότερος γιος της βασίλισσας προσπάθησε να ακουμπήσει τα χείλη του στο στόμα της κουνιάδας του, , ενώ η Μαρί είδε την ντροπιαστική στιγμή».

Ο πρίγκιπας Ιωακείμ με τους γιους του Νικολάι και Φέλιξ και η πριγκίπισσα Μαίρη φτάνουν σε παράσταση στην Παλιά Σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου κατά τη διάρκεια των εορτασμών της 50ης επετείου από την ανάληψη της Βασίλισσας στο θρόνο στην Κοπεγχάγη της Δανίας, στις 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι λίγο μετά τον γάμο του Φρέντερικ και της Μαίρη το 2004, τα δανικά μέσα ενημέρωσης άρχισαν να εικάζουν ότι ο Ιωακείμ «ήταν βαθιά ερωτευμένος με την κουνιάδα του». «Στην πραγματικότητα, δεν βοήθησε το γεγονός ότι το 2007 ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με μια Γαλλίδα (Πριγκίπισσα Μαρί) με το ίδιο όνομα και μια εντυπωσιακή φυσική ομοιότητα», έγραψε το περιοδικό.

Πηγή: okmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση