ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
30° Λευκωσία,
16 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Σκάνδαλο στη Γαλλία

Ντοκιμαντέρ υποστηρίζει πως ο Macron είναι gay και έχει εραστή

Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Emmanuel Macron, ο οποίος έχει κηρύξει ανοιχτό πόλεμο με τους αντιεμβολιαστές. Αυτή τη φορά, βέβαια, η προσωπική του ζωή είναι αυτή που σχολιάζεται ποικιλοτρόπως.

Συγκεκριμένα, πολιτικός σχολιαστής υποστηρίζει σε ντοκιμαντέρ πως η Brigitte Macron δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο, ο οποίος της είπε πως ο σύζυγός της, ήταν εκείνη την ώρα με τον εραστή του. Είναι γεγονός πως άτομα του ακροδεξιού χώρου, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αμαυρώσουν την εικόνα του, την ώρα που ο Macron συνεχίζει να υπερτερεί στις δημοσκοπήσεις.

Εννοείται πως πρώτα ξεκίνησαν με την Brigitte Macron, η οποία σύμφωνα με τις φήμες είναι τρανσέξουαλ και το αληθινό της όνομα είναι Jean-Michel Trogneux. Και αφού αυτό δεν έπιασε, συνέχισαν με τον Emmanuel Macron, ο οποίος φέρεται να είναι γκέι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ντοκιμαντέρ, παρά τους εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές του Ελιζέ, ο άγνωστος άνδρας κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της και να της πει: «Ξέρω ότι ο σύζυγός σου είναι αυτή τη στιγμή με έναν άντρα».

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, o πολιτικός σχολιαστής, Nicolas Prisette, προέβη σε αυτό τον ισχυρισμό στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε χθες το βράδυ, υπό τον τίτλο: «Η κόλαση των προεδρικών εκστρατειών».

Από την πλευρά του, ο Γάλλος γερουσιαστής François Patriat, επιβεβαίωσε ότι η Brigitte ένιωσε συντετριμμένη από το τηλεφώνημα κι ότι είπε σε φίλους της: «Συνειδητοποιείτε τι τολμούν να πουν; Δεν θα μας χαριστούν σε τίποτα. Ήμουν στεναχωρημένη και σοκαρισμένη που το άκουσα, αλλά θα συνεχίσω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι φήμες περί ομοφυλοφιλίας του Macron κυκλοφορούν στη Γαλλία από το 2017, όταν άρχισε να καταγράφεται δημοσκοπική άνοδος του πρώην υπουργού Οικονομίας.

Υπήρξαν δημοσιεύματα ότι, ο τότε ανεξάρτητος υποψήφιος Emmanuel Macron που διεκδικούσε τη γαλλική προεδρία, είχε διπλή ζω» κι ότι ήταν ζευγάρι με τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Γαλλικής Ραδιοφωνίας, Mathieu Gallet.

 

Πηγή: nitro.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση