ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Shakira: Σε σχέση με παντρεμένο;

Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες!

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Σακίρα και Πικέ. Μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό τους ποικίλουν τα δημοσιεύματα για την προσωπική τους ζωή και τα επόμενα βήματα, που έχουν κάνει ή πρόκεται να κάνουν.. Ο Πικέ είναι σε σχέση με την Κλάρα Κία Μαρτί, ωστόσο η Σακίρα δεν έχει κάποιον ''επίσημο'' αγαπημένο, με αποτέλεσμα κατά διαστήματα να της χρεώνουν διάφορους.

Το τελευταίο διάστημα φημολογείται έντονα στον ξένο τύπο, ΄΄οτι η τραγουδίστρια βρίσκεται σε σχέση με έναν παντρεμένο. Ο λόγος για τον Κάρσον Ντάλι, ο οποίος είναι παντρεμένος από το 2015 με τη Σίρι Πίντερ και έχει 4 παιδιά.

Τα δημοσιεύματα πήραν «φωτιά», όταν η Σακίρα και ο Κάρσον Ντάλι βρέθηκαν μαζί σε έναν αγώνα χόκεϊ. Η κοινή φωτογραφία που μοιράστηκε το National Hockey League, αλλά και ο.. ενθουσιασμός στα πρόσωπά τους, έκανε τις φήμες να φουντώσουν ακόμα περισσότερο..

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δυό τους γνωρίζονται χρόνια. Η Σακίρα έχει βρεθεί αρκετές φορές καλεσμένη στην εκπομπή του «Today», αλλά και όταν η ίδια ήταν κριτής στο «The Voice», ο Κάρσον Ντάλι ήταν ο παραγωγός του talent show.

Από τότε έχουν αποκτήσει φιλικές σχέσεις και οι φήμες θέλουν αυτή τη φιλιά να έχει εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.. Είναι ο Κάρσον Ντάλι ή όχι το νέο αμόρε της Σακίρα. Ο καιρός θα δείξει...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση