ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Shakira: Για πρώτη φορά με τους γιους της σε βίντεο κλιπ!

Δείτε τον μικρό Σάσα να τραγουδά

Κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ της Σακίρα και σε αυτό πρωταγωνιστούν τα παιδιά της! Το «Acrostico», το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό, είναι αφιερωμένο στους γιους της, Σάσα και Μίλαν και η Σακίρα σκέφτηκε στο σχετικό βίντεο κλιπ να της ''συνοδεύσουν'' εκείνοι.

Στο βίντεο κλιπ φαίνεται ο μικρότερος από τους δυο γιους της Κολομβιανής σταρ και του Πικε, Σάσα να τραγουδά, ενώ ο Μίλαν να παίζει πιάνο.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ, η Σακίρα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα μέρος του βίντεο, σχολιάζοντας στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης: «Φέτος ο Μίλαν έχει γράψει τραγούδια, που με έκαναν να κλάψω από συγκίνηση και ο Σάσα έχει περάσει ώρες στο πιάνο, ανακαλύπτοντας τη φωνή του. Και οι δύο έχουν περάσει χρόνο δίπλα μου στο στούντιο και ακούγοντας αυτό το τραγούδι, αφιερωμένο σε αυτούς, μού ζήτησαν να συμμετέχουν σε αυτό. Το έχουν νιώσει και ερμηνεύσει για τους ίδιους. Μίλαν και Σάσα, είναι τόσο όμορφο να σας βλέπω να ανοίγετε τα φτερά σας για να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας! Δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει να νιώθω πιο ολοκληρωμένη από το να είμαι η μαμά σας».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

 

Υπενθυμίζεται ότι στο τραγούδι «Acrostico», το πρώτο γράμμα κάθε στίχου της πρώτης στροφής, διαβασμένο κάθετα από πάνω προς τα κάτω σχηματίζει το όνομα του 10χρονου «Μίλαν» και στη μέση του τραγουδιού το ίδιο συμβαίνει με τον 8χρονο Σάσα.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση