ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
11° Λευκωσία,
04 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Sex and the city: Ο Mr Big πιο κούκλος από ποτέ!

Νέα φωτογραφία από τα παρασκήνια

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Δυναμικό αναμένεται να είναι το come back του Sex and the City. Προσεχώς θα δούμε το νέο κεφάλαιο της ιστορίας με τίτλο «And Just Like That...» με όλο το team να βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό για την αναβίωση της αγαπημένης σειράς και οι θαυμαστές απλά ανυπομονούν.

Η νέα σειρά φέρνει και πάλι στο προσκήνιο τις αγαπημένες φίλες Carrie, Miranda και Charlotte, 20 χρόνια μετά την αρχική παραγωγή της σειράς. Η Sarah Jessica Parker (Carrie) επανενώνεται με τα πρωταρχικά μέλη: Cynthia Nixon (Miranda) και Kristin Davis (Charlotte), για τη νέα σειρά επεισοδίων που επικεντρώνεται στις ζωές των 50χρονων, πλέον, φιλενάδων. Η Samantha Jones δε θα εμφανιστεί στο show και όπως αναφέρουν οι παραγωγοί της σειράς αυτό έχει να κάνει με λόγους που είναι ανθρώπινοι και συμβαίνουν στη ζωή. Συγκεριμένα, οι φίλες χάθηκαν με το πέρασμα των χρόνων και από τέσσερις παρέμειναν τρεις.

Οι περισσότεροι πρωταγωνιστές που αγαπήσαμε θα επιστρέψουν, και φυσικά από αυτούς δε θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος Mr. Big (Chris Noth). Στο instagram κυκλοφόρησε νέα φωτογραφία από τα παρασκήνια και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Mr. Big παραμένει γοητευτικός, όσα χρόνια κι αν πέρασαν..

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση