ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος με πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργό: Ξάπλωσε στον δρόμο μεθυσμένος και μιλούσε ακατάληπτα

«Ήταν λάθος μου. Ήπια αλκοόλ ενώ έπαιρνα και φαρμακευτική αγωγή»

Σάλο έχει δημιουργήσει βίντεο το οποίο διέρρευσε στα ΜΜΕ και σε αυτό βλέπουμε τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Μπάρναμπι Τζόις, να έχει ξαπλώσει μεθυσμένος στον δρόμο και να μιλάει ακατάληπτα.

Το βίντεο, όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, καταγράφθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης σε δρόμο στην περιοχή Μπράντον. Στα πλάνα ακούγεται ο 56χρονος να βρίζει, ενώ όπως προέκυψε μιλούσε στη σύζυγό του.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο μετά τη διαρροή του βίντεο και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν, ο Τζόις παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ μετά τη λήξη της συνεδρίασης του κοινοβουλίου στις 10 το βράδυ εκείνης της ημέρας.

«Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Υπάρχει όμως μια εξήγηση. Λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή και υπάρχουν παρενέργειες αν καταναλώσεις παράλληλα αλκοόλ και βγήκαν 100%», είπε προσπαθώντας να δικαιολογηθεί.

«Αυτή δεν είναι δική μου απόφαση. Δεν θα μπω σε έναν ατέρμονο διάλογο για το τι θέλουν οι άλλοι άνθρωποι να κάνω», δήλωσε ο ίδιος απορρίπτοντας τις αιτήσεις να παραιτηθεί.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Jason Momoa ξύρισε το εμβληματικό μούσι του μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, αφήνοντας τους θαυμαστές του κυριολεκτικά άφωνους.

«Το μισώ»

Ο Jason Momoa ξύρισε το μούσι του μετά από 6 χρόνια και του ζητάνε “να το βάλει πίσω”
Beautiful People team
 |  ΔΙΕΘΝΗ