ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελικά είναι μαζί Σακίρα και Χάμιλτον; Η αλήθεια για τη σχέση τους

«Δεν υπήρχε τίποτα σοβαρό ανάμεσά τους»

Οι φήμες θέλουν το τελευταίο διάστημα τη Σακίρα να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Λιούις Χάμιλτον, με τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί ήδη για αυτούς να είναι αναρίθμητα.

Κάποιοι τους ήθελαν να βρίσκονται σε σοβαρή σχέση και να είναι και οι δύο ερωτευμένοι, ενώ άλλοι λένε πως ο οδηγός της F1 έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας και σκοπεύει να βάλει τέλος στο ειδύλλιό τους.

Ο Τζόρντι Μάρτιν, δημοσιογράφος ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην τραγουδίστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει τα όσα λέγονται για την Κολομβιανή σταρ και τον Χάμιλτον και να εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους.

«Θα ήθελα να διαψεύσω μια πληροφορία που κυκλοφόρησε σε καταλανική εφημερίδα και λέει ότι ο Χάμιλτον έχει κουραστεί από τη στάση της Σακίρα. Μπορώ κατηγορηματικά να αρνηθώ αυτές τις πληροφορίες, γιατί έχω μιλήσει με το περιβάλλον της Σακίρα και επιβεβαιώνουν ότι μεταξύ εκείνης και του Χάμιλτον υπήρχε και πάντα θα υπάρχει μια όμορφη φιλία», είπε χαρακτηριστικά.

«Μεταξύ τους υπήρξε κάτι περισσότερο από φιλία. Αλλά και οι δύο ήξεραν ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε τίποτα σοβαρό ανάμεσά τους κι είχαν την απόλυτη ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν», συμπλήρωσε.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση

X