ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρονάλντο: «Η μητέρα του έκανε μάγια για να χωρίσει»

Τί απαντά η ίδια;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τη σχέση του Ρονάλντο και της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, με δημοσιεύματα να έχουν βάλει στο στόχαστρο τη σύντροφο του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει βάλει στο μάτι τα χρήματα του Ρονάλντο, νέα δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι σε μεγάλη κόντρα με με τη μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο. Και μπορεί να λένε, πως οι πεθερές δεν τα πηγαίνουν καλά με τις νύφες τους, όμως η μητέρα του Ρονάλντο θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά και αφορμή στάθηκε ένα νέο δημοσίευσμα, που θέλει την ίδια να «κατέφυγε στη μαγεία για να χωρίσει τον Ρονάλντο από την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ».

 

Μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, εκπρόσωπος της μητέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο ανέφερε: «Θέλω να επικοινωνήσω εκ μέρους μου και εκ μέρους της οικογένειάς μου (Οικογένεια Αβέιρο), η οποία περιλαμβάνει την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, σύζυγο του γιου μου, Κριστιάνο Ρονάλντο, την Ρουμπίνα, σύζυγο του γιου μου, Χούγκο, τον γαμπρό μου, Αλεξάντερ, σύζυγο της Κάτια Αβέιρο ή αλλιώς τα 4 παιδιά μου, εγώ και τα 11 εγγόνια μου.

Να δηλώσω ότι σήμερα στις 16 Μαΐου 2023 έχω κινητοποιήσει τους δικηγόρους μου για να καθαρίσω το καλό μου όνομα για χάρη της οικογένειάς μου και για ό,τι αντιπροσωπεύουν στη ζωή μου. Μια είδηση κυκλοφόρησε σε μια γνωστή πορτογαλική εφημερίδα (μια εφημερίδα που κατά συνέπεια χρησιμοποιεί και καταχράται το όνομα της οικογένειάς μου για να προωθηθεί). Αυτή η είδηση είναι ψευδής, συκοφαντική και ακόμη και μακάβρια, όπου μιλάει για φρικτές πράξεις από μεριάς μου, για να αφαιρέσω την ευτυχία ενός από τα παιδιά μου.

Το καλό μου όνομα δεν αμαυρωθεί στη δημοσιότηα, δεν θα επιτρέψω ποτέ σε μια τέτοια αντιεπαγγελματική πηγή πληροφοριών να χρησιμοποιήσει το όνομά μου επί ματαίω. Θα το πάω μέχρι τέλους με κάθε κόστος, όχι μόνο για να προστατεύσω εμένα και τους δικούς μου, αλλά για να αποδείξω επίσης ότι οι πηγές, τα λόγια και τα γραπτά ήταν απλώς κακόβουλα και αβάσιμα.

Ευχαριστώ όσους με ακολουθούν και με σέβονται, όχι μόνο εμένα και τους δικούς μου, να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που λέγονται και γράφονται, υπάρχουν αδικαιολόγητα αδικήματα μετά από τέτοιου είδους ειδήσεις που πληγώνουν και αφήνουν τα χέρια μας δεμένα, όταν πρόκειται για το πολυτιμότερο αγαθό μας, που είναι η οικογένεια. Τα εγγόνια μου, κάποια από αυτά, ήδη διαβάζουν και ακούνε τον κόσμο και την κριτική. Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, δεν θα το βάλω κάτω μέχρι η εφημερίδα αυτή να αποδείξει όλα όσα γράφτηκαν σήμερα.

Σας ευχαριστώ».

 

Τέλος, η μητέρα του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Marca, αρνήθηκε κάθε σενάριο για χωρισμό μεταξύ του γιου και της συντρόφου του, δηλώνοντας: «Όλα είναι ψέματα. Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, αλλά αυτά που έχουν γραφτεί είναι ψέματα». Ο ίδιος ο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δεν έχουν κάνει δηλώσεις επί του θέματος..

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση