ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Regé-Jean Page: Επιστρέφει για την τρίτη σεζόν του Bridgerton;

Οι φήμες που ''τρέλαναν'' τους φανατικούς της σειράς

Η δεύτερη σεζόν του Bridgerton στάθηκε αντάξια των προσδοκιών, που είχε θέσει η πρώτη, παρά την αποχώρηση του Regé-Jean Page. Μπορεί να είχαμε ξενερώσει που δεν θα βλέπαμε τον Δούκα του Hastings, αλλά το ξεπεράσαμε. Και σαν τους πρώην, που μια μέρα ξαναγυρνούν στη ζωή σου, έτσι και ο Jean Page λέγεται ότι θα επιστρέψει στην σειρά.

«Ο Regé-Jean ήταν ανοιχτός σχετικά με την πρόθεσή του να εγκαταλείψει την σειρά μετά την πρώτη σεζόν και να προχωρήσει σε άλλα έργα», ανέφερε μια πηγή στη The Sun. Ωστόσο, πρόσφατα έγιναν συζητήσεις ανάμεσα σε αυτόν και στην παραγωγή. «Τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί επίσημα ακόμα. Περιμένουμε να δούμε».

Το τέλος της πρώτης σεζόν άφησε ανοιχτό το «παράθυρο» για να αποχωρήσει από την σειρά, παρά το γεγονός ότι η σύζυγός του, Daphne, παρέμεινε για την επόμενη σεζόν. Στο παρελθόν ο Page είχε μιλήσει στο Variety, αναφερόμενος στις συνομιλίες του με την εταιρεία παραγωγής του Bridgerton, Shondaland, εξηγώντας το σκεπτικό του.

«Θα έχει αρχή, μέση, τέλος. Δώσε μας έναν χρόνο» του είχαν πει. «Σκέφτηκα ότι είναι ενδιαφέρον γιατί ένιωθα ότι ήταν μια limited σειρά. Μπορώ να συνεισφέρω στο κομμάτι μου και μετά ξεκινά η οικογένεια Bridgerton».

Είχε αφήσει δηλαδή την πόρτα μισάνοιχτη, όταν ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε. Όταν το GQ τον ρώτησε για το ενδεχόμενο μιας guest ή μιας πλήρους επιστροφής, παρέμεινε μυστήριος. «Ξέρεις ότι δεν μπορούσα να σου πω! Δεν υπάρχει κάτι υπέροχο στο να εκπλαγείς από αυτό που δεν υποψιαζόσουν;» είχε πει o Regé-Jean Page, αφήνοντας υπόνοιες για την επιστροφή του. Όντως, δεν υπάρχει. Μακάρι οι φήμες να βγουν αληθινές και να τον απολαύσουμε σε ακόμα μια σεζόν.

Πηγή: Nitro.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση