ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πριγκίπισσα Κάθριν: Το απίστευτο παρατσούκλι που έχει δώσει στο σύζυγό της

Δε φαντάζεστε σε τί αφορά

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Το απίστευτο παρατσούκλι που έχει δώσει στον σύζυγό της η Πριγκίπισσα Κάθριν ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Αφορμή στάθηκε μια νέα βιογραφία για τους Royals, η οποία κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Τομ Κουίν στο βιβλίο του μας βάζει πιο βαθιά στη σχέση και το γάμο της πριγκίπισσας Κάθριν και του πρίγκιπα Γουίλιαμ..

Σε συνέντευξη που έδωσε ο βασιλικός συγγραφέας, μοιράζεται πληροφορίες για το νέο του βιβλίο, «Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family». Όπως αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η πριγκίπισσα Κάθριν στις ιδιωτικές της στιγμές με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ αποκαλεί τον σύζυγό της ''μωρό'' αλλά και ''baldy'', δηλαδή ''φαλακρό''. Ο λόγος δεν είναι μόνο ο προφανής (αφού εδώ και χρόνια ο Πρίγκιπας βλέπει τα μαλλιά του να.. αραιώνουν), αλλά κι επειδή εκείνος την πειράζει συχνά για την «ατέλειωτη χαίτη των μαλλιών της».

Φυσικά, και ο Ουίλιαμ έχει παρατσούκλια για τη σύζυγό του, όπως ''babykins'' και ''Duchess of Doolittle'' (DoD εν συντομία). Το ''DoD'' λέγεται ότι είναι κάτι σαν ''χαϊδευτικό'', επειδή εκείνη δεν είχε καριέρα πλήρους απασχόλησης, πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011. Τέλος, ο Ουίλιαμ φέρεται να την αποκαλεί ''darling'', δηλαδή ''αγαπημένη'', όταν ο ίδιος ενοχλημένος με κάτι..

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση