ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πριγκίπισσα Κάθριν: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Στο πλευρό του πρίγκιπα της Ουαλίας

Εθελοντές και επιχειρησιακό προσωπικό που βοήθησαν στην στην οργάνωση της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ συνάντησαν ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Πριγκίπισσα Κάθριν στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Σε αυτή την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η σύζυγός του ευχαρίστησαν το προσωπικό και τους εθελοντές για το έργο τους στην υπηρεσία της Βασίλισσας.

Ο πρίγκιπας σημείωσε ότι ήταν «παρηγορητικό που τόσοι πολλοί άνθρωποι νοιάζονται», προσθέτοντας ότι αυτή η υποστήριξη κάνει τα πράγματα καλύτερα.

Για την πρώτη της εμφάνιση μετά τις στιγμές συγκίνησης η πριγκίπισσα Κάθριν επέλεξε να φορέσει Dolce & Gabbana παλτό – φόρεμα χωρίς γιακά, αξίας 2.150 λιρών σε μαύρο χρώμα. Εκτός από τους εθελοντές και το προσωπικό που εργάστηκε στην υπηρεσία της βασίλισσας. Ευχαρίστησαν ακόμα το πλήθος που συγκεντρώθηκε στο Ουίνδσορ για να τιμήσει τη μνήμη της βασίλισσας και να παρακολουθήσει την πομπή του φέρετρου.


Τόσο η πριγκίπισσα Κάθριν όσο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν ντυμένοι στα μαύρα καθώς συνεχίζουν να τηρούν την περίοδο του βασιλικού πένθους μετά τον θάνατο της Ελισάβετ, που διαρκεί μέχρι τη Δευτέρα.

Η βασιλική οικογένεια δεν αναμενόταν να πραγματοποιήσει καμία επίσημη δέσμευση κατά τη διάρκεια της περιόδου πένθους της. Ωστόσο, τα βασιλικά καθήκοντα ξεκίνησαν ξανά χθες για τον Γουίλιαμ, με τον πατέρα των τριών παιδιών να κάνει την πρώτη του ομιλία από τότε που πέθανε η γιαγιά του με μια προηχογραφημένη ομιλία στη σύνοδο κορυφής του Βραβείου Earthshot στη Νέα Υόρκη. Ο πρίγκιπας επρόκειτο να παρευρεθεί, αλλά ακύρωσε το ταξίδι του μετά το θάνατο της βασίλισσας.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ λένε ότι ένας μικρός αριθμός υποχρεώσεων θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του βασιλικού πένθους για να ευχαριστήσουν όσους συμμετείχαν στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ και των σχετικών τελετουργικών εκδηλώσεων και για να αναγνωριστεί η υπηρεσία προς τον Βασιλιά και τη χώρα όσων βρίσκονται στο εξωτερικό.

Και η πριγκίπισσα Άννα ήταν ανάμεσα στα βασιλικά μέλη που έκαναν εμφανίσεις. Επισκέφτηκε τη ναυτική βάση του Πόρτσμουθ, ώστε να εκφράσει ευχαριστίας στο προσωπικό του Βασιλικού Ναυτικού που συμμετείχε στην πομπή. Ήταν επίσης η πρώτη της εμφάνιση από την κηδεία της μητέρας της τη Δευτέρα.

 

Πηγή: okmag.gr

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση