ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρίγκιπας Χάρι: Νέο «χτύπημα» από το Παλάτι

Δεν τον κάλεσαν στα 75α γενέθλια του βασιλιά Καρόλου

Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως πάνε τα πράγματα ανάμεσα στον Πρίγκιπα Χάρι και την οικογένειά του, αν κρίνουμε από τη νέα ''απόφαση'' που πήρε το Παλάτι.

Μετά την κηδεία της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ και τη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, ο δούκας του Σάσσεξ και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως δεν είναι καλοδεχούμενοι σε όλα τα events της βασιλικής οικογένειας.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν έλαβε πρόσκληση για το πάρτι γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου, το οποίο θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός τους στην ''Daily Mail''. «Δεν υπήρξε καμία επαφή σχετικά με μία πρόσκληση για τα επερχόμενα γενέθλια της Αυτού Μεγαλειότητας. Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι οι Sunday Times ανέφεραν λάθος αυτή την είδηση». Υπενθυμίζεται ότι το δημοσίευμα της ''Sunday Times'' το περασμένο Σαββατοκύριακο ανέφερε ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα γιορτάσει τα 75α γενέθλιά του την επόμενη εβδομάδα στο Clarence House, αλλά ο μικρότερος γιος του «δεν θα ταξιδέψει από την Καλιφόρνια», καθώς απέρριψε την πρόσκληση.

Οι σχέσεις του Πρίγκιπα με το Παλάτι είναι εδώ και καιρό τεταμένες, ωστόσο η κατάσταση έγινε χειρότερη μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του με τίτλο «Spare», στις αρχές του έτους. 

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση