ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρίγκιπας Χάρι: Ποια συνήθειά του ενοχλεί την Meghan Markle;

Την κληρονόμησε από τον Κάρολο

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ακόμα και οι πρίγκιπες έχουν τις παραξενιές τους, αν κρίνουμε από την ''περίεργη'' συνήθεια που έχει ο Πρίγκιπας Χάρι, την οποία πήρε από τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο και εκνευρίζει τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Σε ντοκιμαντέρ με τίτλο “Prince, Son and Heir: Charles at 70″ ο δευτερότοκος γιος του Βασιλιά Καρόλου είπε ότι ο πατέρας του έχει εμμονή με το να σβήνει τα φώτα σε δωμάτια, που δεν χρησιμοποιούνται – ανεξάρτητα από το αν έξω είναι σκοτεινά και πως κι ο ίδιος πλέον σβήνει όλα τα φώτα, προς μεγάλη απογοήτευση της γυναίκας του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δούκας του Σάσεξ για τον πατέρα του: «Είναι μανιακός με το να σβήνει τα φώτα. Και αυτό είναι τώρα κάτι με το οποίο έχω εμμονή επίσης. Κάτι που είναι τρελό γιατί στην πραγματικότητα, η γυναίκα μου λέει “Λοιπόν, γιατί να σβήσεις τα φώτα; Ξέρεις ότι έχει σκοτάδι”. Της απαντώ ότι χρειαζόμαστε μόνο ένα φως και όχι έξι, και ξαφνικά, γίνεται συνήθεια. Οι μικρές αλλαγές στις συνήθειες, είναι κάτι που μπορεί να κάνει κάθε άτομο. Και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα βασικά μαθήματα, που σίγουρα ένιωσα ότι μας δίδαξε».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει γενικότερα φιλικές προς το περιβάλλον συνήθειες, έχει μιλήσει πολλές φορές για τις πράσινες επιλογές που έχει κάνει με τη σύζυγό του, ενώ το 2021, ο Πρίγκιπας και η σύζυγός του ονομάστηκαν περιβαλλοντικά πρότυπα και έχουν κάνει αρκετές δημόσιες δηλώσεις και ομιλίες σχετικά με αυτό.

 

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση