ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρίγκιπας Χάρι: «Επιτέλους ξύπνησε και είδε την αλήθεια για την Μέγκαν»

Η ατάκα που άναψε φωτιές..

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

''Φωτιές'' άναψε η ατάκα του πρώην μπάτλερ της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα για τον Πρίγκιπα Χάρι. Ο Paul Burrell, ο οποίος εργάστηκε για τη Νταϊάνα για περισσότερα από 10 χρόνια μέχρι τον ξαφνικό θάνατό της το 1997, σχολίασε ότι ο πρίγκιπας «επιτέλους ξύπνησε και είδε την αλήθεια» για τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.

Ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι ο δευτερότοκος γιος της Νταϊάνα και του βασιλιά Καρόλου, παραμένει στον γάμο του και δεν χωρίζει, εξαιτίας των δυο του παιδιών, Archie και Lilibet, αφού θέλει να τα βλέπει να μεγαλώνουν και να είναι κοντά τους.. Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε: «Προσωπικά γνωρίζω τον Χάρι και νομίζω ότι πάντα ήθελε να γίνει πατέρας, πάντα ήθελε παιδιά, νομίζω ότι αυτό το στοιχείο του χωρισμού από την οικογένειά του – τον πατέρα και την μητέρα του – τον επηρεάζει... Εξαιτίας όλων αυτών, νομίζω ότι ο Χάρι θα προσπαθήσει να τηρήσει το πρόγραμμα για όσο περισσότερο μπορεί».

Παράλληλα, ο Paul Burrell ανέφερε στο GB News: «Είμαι ο μόνος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο που σκέφτεται, αν τελικά ο Χάρι ξύπνησε και βλέπει την αλήθεια; Έχει δει επιτέλους την αλήθεια για το τι κάνει η γυναίκα του και ότι έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου; Ότι τον μάγεψε η ομορφιά της ή κάτι τέτοιο; Γιατί όλοι το ξέρουμε αυτό, αλλά δεν φαίνεται να το βλέπει, τουλάχιστον έως τώρα».

Μάλιστα, ο 64χρονος πρώην μπάτλερ πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, αφού πιστεύει ότι ο δούκας του Σάσεξ δε θα αντέξει άλλο αυτήν την κατάσταση και προβλέπει ότι θα επιστρέψει σύντομα στην πατρίδα του για πάντα, ενώ μάλιστα ισχυρίεται ότι η βασιλική οικογένεια και ο βρετανικός λαός θα τον υποδεχθούν με «ανοιχτές αγκάλες». Όπως ο ίδιος είπε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όταν συμβεί αυτό, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι θα συμβεί. Άρα όταν συμβεί τότε θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και νομίζω ότι ο πατέρας του, ο βασιλιάς, και ο αδελφός του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα τον καλωσορίσουν πίσω στη χώρα με ανοιχτές αγκάλες. Υπάρχει ένα στοιχείο του Χάρι που όλοι αγαπάμε, απλά δεν καταλαβαίνουμε γιατί κάνει αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή».

Υπενθυμίζεται ότι οι Σάσεξ που παντρεύτηκαν το 2018, ωστόσο το 2020 εγκατέλειψαν το Ηνωμένο Βασίλειο και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια. Κατά διαστήματα πολλά ακούγονται για τις σχέσεις του ζευγαριού, ο καιρός θα δείξει, αν όντως ισχύουν τα όσα γράφονται και λέγονται...

 

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση