ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρίγκιπας Χάρι: Επέστρεψε στην Καλιφόρνια

Γιατί δεν έμεινε για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Στην Καλιφόρνια επέστρεψε ήδη, ο Πρίγκιπας Harry, λίγες μέρες μετά την κηδεία του παππού του Πρίγκιπα Φίλιππου.
Σύμφωνα με τη DailyMail, μετά από μία εβδομάδα παρανομής στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Harry γύρισε στη σύζυγό του Meghan Markle και τον δίχρονο γιο τους Archie, παρά το γεγονός ότι σήμερα η γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ έχει γενέθλια και γίνεται 95 χρονών.
Η μονάρχης θα περάσει φέτος τα πρώτα γενέθλια χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο και εφόσον θρηνεί ακόμα το χαμό του, δεν οργάνωσε κάποια γιορτή για να γιορτάσει τη σημερινή ημέρα. Αντίθετα, θα περάσει τα γενέθλια σε μεγάλο βαθμό μόνη της, περιτριγυρισμένη από έναν πολύ μικρό αριθμό ανθρώπων λόγω της πανδημίας.

Ο εγγονός της Harry αποφάσισε να μην μείνει παραπάνω στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπεριφορά των περισσοτέρων απέναντί του ήταν κάπως ψυχρή.
Ας σημειωθεί ότι στο ταξίδι αυτό ήταν η πρώτη φορά που είδε την οικογένειά του μετά την ''εκρηκτική'' συνέντευξη του ιδίου και της Megan με την Oprah.

Παρά το γεγονός ότι έγιναν προσπάθειες η βασιλική οικογένεια να τα ξαναβρεί, μιας και είδαμε τον πρίγκιπα Harry να μιλάει με τον αδερφό του William και τη σύζυγό του Kate Middleton, μετά την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά όπως έγινε γνωστό, υπήρξε και μία συνάντηση με τον πατέρα του Πρίγκιπα Κάρολο, ωστόσο φαίνεται πως οι διαφορές παραμένουν ακόμα άλυτες..

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Harry αναμένεται να ταξιδέψει ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη Ιουλίου για την αποκάλυψη μνημείου για τη μητέρα του Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση