ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Το περιστατικό στο γάμο τους που είδε μόνο ένα άτομο

Αποκαλύπτεται λίγες μέρες πριν την 10η επέτειό τους

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται στις 29 Απριλίου από την ημέρα εκείνη που ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 και τον βασιλικό τους γάμο παρακολούθησαν εκατομμύρια άτομα, καθώς είχαν να δουν τέτοιο θέαμα από τον γάμο του Πρίγκιπα Καρόλου με την Πριγκίπισσα Diana το 1981.

Το γεγονός κάλυψαν τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφοι από όλο τον κόσμο, ωστόσο υπήρχε ένα περιστατικό το οποίο δεν κατέγραψε κανείς. Λίγο μετά το πέρας της τελετής και της επίσημης ανακήρυξής τους ως επίσημο ζευγάρι, οι δυό τους έφυγαν και πήγαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Εδουάρδου του Ομολογητή, προκειμένου να υπογράψουν το επίσημο μητρώο.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό παρευρισκόταν μόνο ένα άτομο που ήταν εκεί για να παρακολουθήσει την όλη διαδικασία ότι θα γίνει σωστά και αυτό ήταν ο Πρύτανης του Verger, Martin Castledine, του Westminster. Ο ίδιος δήλωσε στο περιοδικό ''Town and Country'': «Ως Πρύτανης τους επέβλεπα, βεβαιώνοντας ότι υπέγραψαν στο σωστό μέρος... Ήταν πολύ ωραίο γιατί προφανώς υπήρχε αυτή η τεράστια στιγμή για ολόκληρο τον γάμο που παρακολουθούσε ο κόσμος. Αλλά αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, ήταν προφανές ότι ήταν πολύ ιδιωτική».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον πρωτότοκο Πρίγκιπα George, τη μεσαία Πριγκίπισσα Charlotte και το μικρότερο παιδί Πρίγκιπα Louis.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση