ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρίγκιπας Κάρολος: Έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα;

Τα νέα του καθήκοντα μετά το θάνατο του Φίλιππου

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Τα μανίκια ψηλά φαίνεται πως έχει σηκώσει ο Πρίγκιπας Κάρολος, μετά το θάνατο του πατέρα του Πρίγκιπα Φίλιππου.

Ο Δούκας του Εδιμβούργου απεβίωσε πριν λίγες μέρες, βυθίζοντας στο πένθος τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας δε μπορεί να αφήσει τα καθήκοντά της στην άκρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής ''Στην φωλιά των Κου-Κου'' η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζει τον Πρίγκιπα Κάρολο για να γίνει βασιλιάς, μιας και η ίδια είναι ήδη αρκετά μεγάλη, αφού πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 95 χρόνια ζωής και μετά το θάνατό της, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θα πάρει τη θέση της στο θρόνο.

Χθες, ο Πρίγκιπας Κάρολος συνόδεψε τη μητέρα του στην τελετή έναρξη των εργασιών του βρετανικού κοινοβουλίου, όπου η Βασίλισσα βγάζει τον καθιερωμένο λόγο της. Στο παρελθόν η αλήθεια είναι πως έχει ξανασυνοδεύσει τη μητέρα του, ωστόσο, τα καθήκοντα αυτά μέχρι πρότινος είχε ο πατέρας του Πρίγκιπας Φίλιππος.

Τέλος, όπως έχει γίνει γνωστό, αξιωματούχοι έχουν πλέον χρίσει τον Πρίγκιπα Κάρολο επίσημο συνοδό της βασίλισσας Ελισάβετ κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα βρίσκεται μαζί με τη μητέρα του, όπου απαιτεί το πρωτόκολλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση