ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρίγκιπας Harry: Ίδιος ο παππούς του Φίλιππος

Η σπάνια φωτό του 1957 που το αποδεικνύει και η άφιξη του στη Βρετανία

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

O βασιλικός φωτογράφος Chris Jackson ήταν αυτός που παρατήρησε πρώτος την απίστευτη ομοιότητα που έχει ο πρίγκιπας Harry με τον πρίγκιπα Φίλιππο, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή στα 99 του χρόνια και η Βρετανία μπήκε σε περίοδο πένθους. Όπως θα παρατηρήσετε στη φωτογραφία, ο πρίγκιπας Harry είναι ίδιος ο παππούς του Φίλιππος. Απόδειξη η σπάνια φωτογραφία του πρίγκιπα Φίλιππου του 1957 που το αποδεικνύει.

Όλο το παρασκήνιο της άφιξής του στο Παλάτι!
Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί με αγωνία τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στη Μεγάλη Βρετανία μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η συνάντηση του Πρίγκιπα Harry με την οικογένειά του, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε με τη σύζυγό του, Meghan Markle στην Oprah Winfrey. Ο Πρίγκιπας Harry, σύμφωνα με δημοσίευμα του People, κατέφθασε στη Μεγάλη Βρετανία από την California, την Κυριακή, 11 Απριλίου, δύο ημέρες δηλαδή μετά τον θάνατο του παππού του, προκειμένου να πενθήσει με την οικογένειά του και να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος το ερχόμενο Σάββατο, 17 Απριλίου.
Είναι η πρώτη φορά που ο Πρίγκιπας Harry επισκέπτεται τη Μεγάλη Βρετανία μέσα σε ένα χρόνο και φυσικά η πρώτη φορά μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη. Να ανφέρουμε ότι η Meghan Markle δεν κατέστη δυνατόν να ταξιδέψει λόγω της κατάστασής της, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνης περιμένοντας το δεύτερο μωράκι της με τον Πρίγκιπα Harry, την κόρη τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
harry  |  filippos  |  idioi  |  omoiotita

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση