ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
01 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Πρίγκιπας Harry: Επιστροφή στα πάτρια εδάφη

Πού θα μείνει κατά την παραμονή του στο Λονδίνο;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στα πάτρια εδάφη θα επιστρέψει για ακόμα μια φορά, ο Πρίγκιπας Harry, προκειμένου αυτή τη φορά να παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana με αφορμή την επέτειο για τα 60α γενέθλιά της. Την τελευταία φορά που βρέθηκε στο Λονδίνο ήταν με αφορμή της κηδείας του παππού του, Πρίγκιπα Φίλιππου, όπου εμφανίσθηκε μόνος του, μιας και η σύζυγός του Meghan Markle ήταν ετοιμόγεννη και δεν επιτρεπόταν να ταξιδέψει.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος πρόκειται να λάβει χώρα ανήμερα της γιορτής των γενεθλίων της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, δηλαδή την 1η Ιουλίου. Ο Πρίγκιπας Harry θα πάει στο Λονδίνο αρκετά νωρίτερα από την ημερομηνία αυτή, καθώς χρειάζεται να περάσει τουλάχιστον μία εβδομάδα καραντίνας, μετά την άφιξή του από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τις ισχύουσες ταξιδιωτικές οδηγίες, λόγω της πανδημίας.

Η σύζυγός του για ακόμα μία φορά, δε θα μπορεί να είναι στο πλάι του Ο Πρίγκιπας Harry θα παρευρεθεί στην εκδήλωση και θα σταθεί δίπλα στον αδελφό του, Πίγκιπα William, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, λόγω της ψυχρότητας που επικρατεί ανάμεσα στα δυό αδέρφια, αναμένεται να μείνει στο Frogmore Cottage, μαζί με την ξαδέρφη του, Πριγκίπισσα Ευγενία.

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτό το σπίτι, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έμειναν μετά το γάμο τους. Το σπίτι διαθέτει 5 κρεβατοκάμαρες και είναι ιδανικό για να περάσει και την περίοδο της καραντίνας εκεί ο Πρίγκιπας, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα ''The Sun'', «η Ευγενία και ο Jack πήραν τα κλειδιά πέρυσι και τους είπαν ότι μπορούν να μένουν εκεί όσο ο Harry και η Meghan είναι στην Αμερική. Το σπίτι είναι πλέον χωρισμένο στα δύο, οπότε ο Harry μπορεί να απομονωθεί χωρίς να έρθει σε επαφή με την ξαδέλφη του και την οικογένειά της».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση