ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιες στέκονται στο πλευρό της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Οι γυναίκες που είναι αφοσιωμένες στη βασίλισσα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Βαρύ το πένθος για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία τις τελευταίες μέρες βιώνει την απώλεια του συζύγου της Δούκα του Εδιμβούργου, με τον οποίο ήταν αχώριστοι επί 73 χρόνια.

Το σίγουρο είναι πως δε θα μείνει μόνη της, αφού υπάρχουν κάποιες γυναίκες, οι οποίες της έχουν αποδείξει εμπράκτως την αφοσίωσή τους και θα βρίσκονται συνεχώς δίπλα της, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Sun».

Οι γυναίκες αυτές είναι η κόρη της πριγκίπισσα Άννα, η προσωπική της ενδυματολόγος, Άντζελα Κέλι, η παιδική της φίλη λαίδη Πάμελα Χικς και η Σόφι, Κόμισσα του Ουέσσεξ .

Πριγκίπισσα Άννα
Η μοναχοκόρη της βασίλισσας δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης. Ήταν το πρώτο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ, που αφιέρωσε τη ζωή της στις βασιλικές της υποχρεώσεις και έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες φιλανθρωπίες και επίσημες εμφανίσεις.

Άντζελα Κέλι
Βρίσκεται στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ επί 27 χρόνια. Η 66χρονη υπεύθυνη για την ενδυμασία της Ελισάβετ, μέσα στο πέρασμα των χρόνων έγινε από προσωπική βοηθός, φίλη της και σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της.

Λαίδη Πάμελα Χικς
Η ξαδέρφη του πρίγκιππα Φιλίππου, η 91χρονη Λάιδη Πάμελα Χικς, είναι παιδική φίλη της Βασίλισσας Ελισάβετ. Είναι κόρη του θείου του Δούκα του Εδιμβούργου, Λόρδου Μάουντμπάτεν.

Σόφι Κόμισσα του Ουέσσεξ
Είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Εδουάρδου και η νύφη της Βασίλισσας Ελισάβετ. Διατηρούν μια πολύ καλή σχέση μεταξύ τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση