ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πικέ: Μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό από τη Σακίρα

«Σπάει» τη σιωπή του ο άσσος των γηπέδων

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Τη σιωπή του για πρώτη φορά μετα του χωρισμό του από τη Σακίρα «έσπασε» ο Ζεράρ Πικέ.

Μιλώντας στο El Paris αναφέρθηκε στα όσα έγιναν μεταξύ τους και στον αντίκτυπο που είχε ο χωρισμός αυτός στα παιδιά τους. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αρχικά: «Ο καθένας έχει την ευθύνη του να προσπαθήσει να κάνει ό,τι είναι καλύτερο για τα παιδιά του. Είναι θέμα προστασίας τους. Αυτή είναι η δουλειά όλων των γονιών με παιδιά. Σε αυτό είμαι επικεντρωμένος και αυτή είναι η δουλειά μου ως πατέρας. Ο καθένας μας παίρνει τις αποφάσεις που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερες. Νομίζω ότι τελικά το μόνο που έχει σημασία είναι να είναι καλά τα παιδιά μου».

Στη συνέχεια, όπως εξομολογήθηκε ο Πικέ σχετικά με τη ζωή μετά τον χωρισμό του είπε: «Συνεχίζω να κάνω αυτό που θέλω. Την ημέρα που θα πεθάνω, θα κοιτάξω πίσω και ελπίζω να έκανα πάντα αυτό που ήθελα. Οι άνθρωποι που αγαπώ και νοιάζομαι είναι αυτοί που με γνωρίζουν. Τα υπόλοιπα δεν είναι σημαντικά για μένα. Ξοδεύω την ενέργειά μου στο να είμαι με τους αγαπημένους μου και να τους δίνω αυτό που έχω». Όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή, ο άσσος των γηπέδων είναι σε σχέση με την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί, η οποία αποτέλεσει και την πέτρα του σκανδάλου..

Τέλος, ο Ζεράρ Πικέ κατέληξε στη συνέντευξή του, η οποία σίγουρα θα συζητηθεί: «Θέλω να είμαι πιστός στον εαυτό μου. Δεν πρόκειται να ξοδέψω χρήματα για να καθαρίσω την εικόνα μου… Υπήρξαν αλλαγές στη ζωή μου και ήξερα πώς να διατηρήσω την ευτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Υπενθυμίζεται ότι η Σακίρα και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ύστερα από 12 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση δύο παιδιών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Κόσμος  |  Διεθνή  |  Σακίρα  |  Πικέ  | 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση