ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πικέ: Απαντά πρώτη φορά στο αιχμηρό τραγούδι της Σακίρα

Τί λέει για τη νέα του αγαπημένη;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Χαμός έχει γίνει εδώ και καιρό με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της Σακίρα με τίτλο «BZRP Music Sessions #53», το οποίο είχε σπόντες για τον Ζεράρ Πικέ. Σχεδόν ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του ο πρώην ποδοσφαιριστής «σπάει» τη σιωπή του και δίνει την απάντησή του γι' αυτό..

Ακούστε το τραγούδι:

Στις τελευταίες του δηλώσεις μίλησε για τα επαγγελματικά του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή. Όταν ρωτήθηκε για το τραγούδι της Σακίρα, ο Πικέ ανέφερε: «Προφανώς και έχω ακούσει το τραγούδι. Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί δεν με αγγίζει! Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του κι όταν είσαι γονέας πρέπει να προσπαθείς να προστατεύεις τα παιδιά σου. Ο καθένας φέρει τη δική του ευθύνη, ειδικά όσοι είμαστε γονείς, πρέπει να προσπαθούσε να προστατεύουμε τα παιδιά μας. Δεν θέλω να πω τίποτα γι’ αυτό, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις, που θεωρεί κατάλληλες και δε θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό, γιατί τελικά το μόνο που θέλω είναι, να είναι καλά τα παιδιά μου. Είχα πάντα μια πολύ στενή σχέση με τα παιδιά μου και μου αρέσει, που συμμετέχουν σε πράγματα που τα κάνουν ευτυχισμένα».

Τέλος, ο Πικέ μίλησε για τη νέα του σχέση, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα της νέας του αγαπημένης λέγοντας απλά: «Είμαι καλά, είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να συνεχίσω να κάνω πράγματα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση