ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πανικός στο παλάτι! Αποκαλύφθηκαν οι «βασιλικοί ρατσιστές» για τον Άρτσι

Αυτά είναι τα ονόματα

Δέσποινα Άσπρου

Μια αποκάλυψη που ταράζει τα νερά του παλατιού έκανε ο Πιρς Μόργκαν!

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ο Πιρς Μόργκαν αποκάλυψε ποια είναι τα ονόματα από τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που κατηγορούνται ότι μίλησαν για το χρώμα του δέρματος του Άρτσι, του γιου του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, με τον ίδιο να δημοσιεύει το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής του στο Χ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι δύο «royal ρατσιστές» είναι ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον.

Να σημειώσουμε πως ο Πιρς Μόργκαν έκανε την δήλωση λίγο μετά την είδηση πως η ολλανδική έκδοση του Endgame από τον δημοσιογράφο Όμιντ Σκόμπι περιείχε τα ονόματα των «βασιλικών ρατσιστών», με το γνωστό δημοσιογράφο να αναφέρει πως αυτοί που θεωρήθηκαν ρατσιστές ήταν ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον.

«Επειδή δεν πιστεύω ότι έγιναν ρατσιστικά σχόλια από οποιοδήποτε μέλος της Βασιλικής Οικογένειας, και μέχρι να υπάρξουν πραγματικές αποδείξεις ότι έγιναν τέτοια σχόλια, δεν θα το πιστέψω ποτέ. Αλλά μπορούμε να αρχίσουμε τη διαδικασία να βρούμε αν ειπώθηκαν τα λόγια αυτά, σε ποιο περιβάλλον έγιναν και αν υπήρχε ποτέ ρατσιστικό κίνητρο - όπως είπα δεν το πιστεύω», ανέφερε ο ίδιος.

Η εν λόγω κίνηση προκάλεσε αντιδράσεις στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, με πηγές από το βασιλικό περιβάλλον να αναφέρουν στην Daily Mail ότι «ήταν λάθος κίνηση», εν΄ψ την περιέγραψαν ως «ντροπιαστική», «μοχθηρή», «άσχημη». Κατά τις ίδιες πηγές δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια νομική κίνηση, καθώς η βασιλική οικογένεια «εξετάζει όλες τις επιλογές της».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση