ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν ο Johnny Depp απάνταγε για τα.. χαλασμένα δόντια του

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Αντικειμένο σχολιασμού έγινε η εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ στο 67ο Φεστιβάλ των Καννών και αυτή τη φορά όχι για καλό λόγο, αφού οι θαυμαστές του για ακόμα μια φορά σχολίασαν τα.. χαλασμένα του δόντια!

Κι όμως ο διάσημος ηθοποιός έχει δώσει την απάντησή του επί του θέματος και μάλιστα πριν από 30 ολόκληρα χρόνια! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail, σε συνέντευξη που έδωσε το 1995 στο περιοδικό ''Premiere'' ο Τζόνι Ντεπ είχε δηλώσει: «Έχω πολλές κουφάλες. Έκανα μια ριζική απονεύρωση πριν από οκτώ χρόνια, που έμεινε ημιτελής. Πλέον φαίνεται σαν ένα μικρό σάπιο απομεινάρι!».

Μάλιστα ο Χολιγουντιανός ηθοποιός είχε ξαφνιάσει τους θαυμαστές του λέγοντας: «Μου αρέσουν τα δόντια μου! Είναι σαν.. κεντήματα με χάντρες των Ινδών, που μοιάζουν ατελή. Είμαι περήφανος για αυτά! Όταν βλέπω ανθρώπους με τέλεια δόντια, με τρελαίνει. Προτιμώ να καταπιώ ένα τσιμπούρι, παρά να τα έχω».

Παρά τα χαλασμένα του δόντια, η εμφάνιση του σταρ μετά από 5 χρόνια απουσίας και μία μεγάλη δικαστική περιπέτεια με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ επέστρεψε στις Κάννες, με τους παρευρισκόμενους να τον αποθεώνουν, ενώ του επεφύλαξαν μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή..

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση