ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν ο «Harvey Specter» έβαλε λιπ-γκλος και κορδέλα στα μαλλιά

Πως μέσα σε ένα βίντεο τριών λεπτών κατέρρευσε ο μύθος του απόλυτου αρσενικού

Νατάσα Αλεξάνδρου

alexandroun@sppmedia.com

Harveyyyyy είσαι εσύ; Αυτό θα λένε όσες θαυμάστριες του κατάφεραν να τον αναγνωρίσουν με την κορδέλα στα μαλλιά στο βίντεο που ανέβασε η σύζυγός του. Δεν μπορεί πρέπει να το έκανε επίτηδες θα είπαν προκειμένου να τον ακυρώσουν απο τον θρόνο του ως τον απόλυτο dream man. Γιατί είναι αποτελεί πρότυπο αρσενικού όχι ο ηθοποιός Gabriel Macht αλλά ο χαρακτήρας του ως Harvey Specter στη σειρά Suits. Είναι ο άντρας με όλη τη σημασία της λέξης που αυτό καλύπτει όλο το φάσμα της προσωπικότητας, της ευφυίας της αυτοπεποίθησης της αισθητικής και της ψυχολογικής συμπεριφοράς σε όλες της τις εκφάνσεις. 

Το γνήσιο αρσενικό που το να χάνει δεν υπάρχει ούτε καν σαν ρήμα στο λεξιλόγιό του, που ξέρει να διεκδικεί, και έχει μια τέλεια ισορροπία σε αυτά που στοχεύει και τα κάνει πραγματικότητα.

Και όλα αυτά καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος όταν η λατρεμένη σύζυγος σου αποφασίζει να βάλει ένα τέλος στη φρενίτιδα της κάθε τρελαμένης που τον βλέπει και τον ταυτίζει με τον Harvey.

Ναι, Gabriel εμείς πιστεύουμε ότι σου έδωσε η καραντίνα στο κεφάλι όταν σε βλέπουμε καθισμένο στο κρεβάτι να φοράς κορδέλα στα μαλλιά, το σορτ της γυναίκας σου, scrunchie στα χέρια, κάλτσες γοργόνας και crocks! Αλήθεια; Και παρακολουθούν το βίντεο αποσβολωμένες οι θαυμάστριες προσπαθώντας να ξεχωρίσουν αν είναι εσένα που κοιτούν ή εναν άνθρωπο των σπηλαίων με κείνο όλο το μούσι στο πρόσωπο και συ τους δίνεις τη χαριστική βολή. Ανοίγεις την backpack και βγάζεις το λιπ-γκλος το οποίο το βάζεις με μεγάλη μαεστρία στα χείλη.

Ελπίζουμε πως είναι ένα προμήνυμα για ένα νέο ρόλο που ετοιμάζει ο ηθοποιός, ευχόμαστε να το έκανε για να γελάσουμε και ευελπιστούμε πως δεν θα το ξανακάνε ποτέ ξανά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση

X