ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όσκαρ 2022: Ποια πρωταγωνίστρια δεν έλαβε πρόσκληση για την τελετή;

Θα δει τα Όσκαρ από τον καναπέ του σπιτιού της.

Η ηθοποιός Ρέιτσελ Ζέγκλερ αποκάλυψε ότι δεν θα παρευρεθεί στην τελετή των βραβείων Όσκαρ 2022 καθώς δεν έλαβε πρόσκληση. Μπορεί η ταινία West Side Story να είναι υποψήφια για 7 Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας «Καλύτερη Ταινία», ωστόσο η πρωταγωνίστριά της, η οποία δεν έχει προταθεί για κάποιο, έμεινε εκτός της λίστας των καλεσμένων.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by rachel zegler (@rachelzegler)

Οι θαυμαστές της ανυπομονούσαν να τη δουν στην τελετή των Όσκαρ στις 27 Μαρτίου, ωστόσο εκείνη αποκάλυψε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Η ηθοποιός Ρέιτσελ Ζέγκλερ θα παρακολουθήσει τα βραβεία Όσκαρ από τον καναπέ του σπιτιού της. «Δεν είμαι καλεσμένη, οπότε φόρμα και το πουκάμισο του φίλου μου» ήταν η απάντηση που έδωσε η Ρέιτσελ Ζέγκλερ όταν τη ρώτησαν για το ρούχο που θα επιλέξει στο κόκκινο χαλί, αποκαλύπτοντας ότι δεν θα περπατήσει σε αυτό, αφού δεν έλαβε πρόσκληση για την τελετή.

Στη συνέχεια, η Ζέγκλερ διευκρίνισε σε άλλο σχόλιο ότι προσπάθησε να λάβει μέρος στην τελετή των Όσκαρ, αλλά δεν τα κατάφερε. «Τα έχω δοκιμάσει όλα, αλλά δεν φαίνεται ότι θα συμβεί», έγραψε. Επιπλέον, σημείωσε ότι θα παρακολουθήσει την τελετή από τον καναπέ της, με υπερηφάνεια για το δουλειά για την οποία δούλεψαν ακούραστα πριν από τρία χρόνια. «Ελπίζω να συμβεί κάποιο θαύμα της τελευταίας στιγμής και να μπορέσω να γιορτάσω την ταινία μας αυτοπροσώπως. Συμβαίνει καμιά φορά. Ευχαριστώ για όλο το σοκ και την αγανάκτιση – είμαι κι εγώ απογοητευμένη. Αλλά δεν πειράζει. Είμαστε τόσο περήφανοι για την ταινία μας», σχολίασε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by rachel zegler (@rachelzegler)

Αν και μέρος της ευθύνης πέφτει στην Ακαδημία, σύμφωνα με το Deadline η διανομή εισιτηρίων για τα Όσκαρ αφορά στα στούντιο, σε αυτήν την περίπτωση, είναι η Disney.

Πηγή: okmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση