ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Oprah Winfrey: «Σπάει» τη σιωπή της για τη συνέντευξη του Πρίγκιπα Harry & της Meghan Markle

«Έλεγα μέσα μου... αλήθεια, θα το πάτε εκεί;»

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «What Happened To You?» η Oprah Winfrey μίλησε στο «The Nancy O'Dell Show» αναφερόμενη στην πολυσυζητημένη συνέντευξη, που έδωσε ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle τον περασμένο Μάρτιο.

Η διάσημης δημοσιογράφος ανέφερε ότι δεν γνώριζε περί τίνος επρόκειτο να μιλήσει το βασιλικό ζεύγος και πως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε η κουβέντα να πάει εκεί και να γίνουν αυτές οι αποκαλύψεις. Όπως είπε, όταν άκουσε όλα αυτά τα πράγματα σχετικά με το Παλάτι: «Έλεγα από μέσα μου.. "Αλήθεια; Θα το πάτε εκεί;»

Η Oprah Winfrey συνέχισε: «Δεν είχα ιδέα ότι η συνέντευξη θα είχε αυτήν την επίδραση στον κόσμο, ούτε ότι θα συνέχιζε να την έχει εώς και σήμερα. Έκανα μεγάλη προετοιμασία για αυτό. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, όσα βγάζαμε έξω στον κόσμο να έβγαιναν σε μία στιγμή, όταν όλοι θα μπορούσαν να τα δουν και φυσικά ότι τίποτα από αυτά δε θα διέρρεε. Αλλιώς θα υπήρχε υλικό, που θα μπορούσε να παρερμηνευτεί πριν από την προβολή της συνέντευξης».

Η δημοσιογράφος διευκρίνισε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούσε για τα θέματα που ήταν σχετικά με τη συνέντευξη, με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex. Όπως είπε, συνεννοήθηκαν για τις λεπτομέρειες μέσω γραπτών μηνυμάτων. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν τούς είδα πριν την συνέντευξη, όμως τούς έστειλα μηνύματα. Οι προθέσεις είναι πολύ σημαντικές για εμένα. Οπότε, τούς ζήτησαν να μου πουν ποιες ήταν οι δικές του, ώστε να έχουμε έναν κοινό στόχο. Μού απάντησαν ότι ήθελαν να μπορούν να πουν την ιστορία τους με τέτοιο τρόπο, που θα τούς επέτρεπε να είναι όσο ειλικρινείς μπορούσαν».

Τέλος, όπως η ίδια η Oprah είπε, όταν η συνέντευξη ολοκληρώθηκε, έχοντας συνειδητοποιήσει τα όσα ακούστηκαν σε αυτήν, και αντιλαμβανόμενη το τί θα επακολουθήσει, φρόντισε να διασφαλίσει ότι δε θα υπάρξει κάποια διαρροή πληροφοριών, μέχρι την επίσημη προβολή της συνέντευξης. Στα πλαίσια αυτά κατά τη λήξη της συνέντευξης αναφέρει ότι μίλησε σε όλο το συνεργείο λέγοντας: «Όλοι όσοι είμαστε εδώ γνωρίζουμε τι ειπώθηκε μόλις. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων, που μοιράστηκαν όλα αυτά μαζί μας και το ίδιο ισχύει και για εμάς. Εύχομαι, λοιπόν, ότι όλοι σας δε θα βγείτε να πείτε ό,τι συνέβη εδώ».  

Η συνέντευξη, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε πάταγο, ενώ νέα ''αγκάθια'' φύτρωσαν ανάμεσα στον Πρίγκιπα Harry και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση