ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι κρίσεις πανικού του Κόλιν Φάρελ στο φιλμ που περιγράφει τη διάσωση των 12 αγοριών στην Ταϊλάνδη

«Μια κρίση πανικού κάτω από το νερό είναι μια νέα εμπειρία για μένα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Το «Thirteen Lives» βγήκε στους κινηματογράφους την Παρασκευή 29 Ιουλίου και στην πρεμιέρα της ταινίας ο Κόλιν Φάρελ, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα, όταν χρειάστηκε να μπει κάτω από το νερό.

Το γυρίσμα για το «Thirteen Lives» αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση για τον Φάρελ. Η ταινία ακολουθεί την αληθινή ιστορία της διάσωσης 12 αγοριών στο σπήλαιο Θαμ Λουάνγκ το το 2018 στην Ταϊλάνδη, όταν μία ομάδα ποδοσφαίρου είχε παγιδευτεί στη σπηλιά επί 18 ημέρες, λόγω μιας ξαφνικής πλημμύρας.
Προκειμένου να σώσουν το πούλμαν και τα 12 αγόρια που είχαν εγκλωβιστεί στο πλημμυρισμένο σπήλαιο, τέσσερις Βρετανοί δύτες, διέσχισαν τους στενούς διαδρόμους για να καταφέρουν να σώσουν τα παιδιά. Στην ταινία όλοι οι ηθοποιοί αναγκάστηκαν να κάνουν γυρίσματα κάτω από το νερό και μάλιστα υποβλήθηκαν σε εντατική εκπαίδευση για να ανταπεξέλθουν.

Μεταξύ άλλων ο Κόλιν Φάρελ φαίνεται να δυσκολεύτηκε με τις απαιτητικές σκηνές, καθώς είχε αρκετές κρίσεις πανικού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Το νερό ήταν φρικτό! Έχτισαν τέσσερις ή πέντε σήραγγες που σχεδιάστηκαν με βάση τα σχέδια του σπηλαίου Tham Luang. Υπήρχαν ανατροπές, στροφές, κάτω, πάνω, πράγματα που έπρεπε να τα κάνεις ανάποδα», δήλωσε ο 46χρονος ηθοποιός.
Ο Φάρελ ανέφερε επίσης ότι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους ήταν δύσκολο να γυρίσει τις σκηνές, ήταν επειδή δεν έβλεπε την επιφάνεια έξω από το νερό. «Δεν υπήρχε επιφάνεια, είχαν τρύπες στο πλάι του τούνελ όπου οι δύτες ασφαλείας μπορούσαν να μας παρακολουθούν».

«Είχα κρίσεις πανικού κάτω από το νερό, αυτό είναι μια νέα εμπειρία. Μια κρίση πανικού κάτω από το νερό είναι μια νέα εμπειρία για μένα», είπε ο ηθοποιός κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβαν τα Amazon Studios, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Βίγκο Μόρτενσεν, Τζόελ Έτζρτον και Τομ Μπέιτμαν. Tη σκηνοθεσία ανέλαβε ο βραβευμένος με Όσκαρ, Ρον Χάουαρντ.

Δείτε το τρέιλερ: 

ΠΗΓΗ: ProtoThema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση