ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ υπογράφουν δύο νέες παραγωγές στο Netflix

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί δύο νέων μη μυθοπλαστικών σειρών του Netflix

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί δύο νέων σειρών του Netflix που θα επικεντρώνονται στον τρόπο ζωής και το πόλο.

Η μία σειρά θα εξερευνήσει «τις χαρές της μαγειρικής, της κηπουρικής, της ψυχαγωγίας και της φιλίας», ενώ η άλλη θα δώσει «πρωτοφανή πρόσβαση στον κόσμο του επαγγελματικού πόλο» και στο US Open Championship στη Φλόριντα, ανέφερε το Netflix. Τα σόου θα γίνουν από την εταιρεία Archewell Productions του Χάρι και της Μέγκαν, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Netflix. Και οι δύο βρίσκονται στα αρχικά στάδια παραγωγής με τίτλους και ημερομηνίες κυκλοφορίας να ανακοινώνονται τους επόμενους μήνες.

«Η σειρά θα τραβήξει την κουρτίνα πίσω από την τόλμη και το πάθος του αθλήματος, καταγράφοντας τους παίκτες και όλα όσα χρειάζονται για να αγωνιστεί κανείς στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε το Netflix για τη σειρά του πρίγκιπα Χάρι.

Οι Σάσσεξ στο πλαίσιο συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων λιρών με τον γίγαντα του streaming έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν τρία ντοκιμαντέρ. Παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τον Μάρτιο του 2020. 

Το Heart of Invictus, που προβλήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ακολούθησε μια ομάδα στρατιωτικών στο δρόμο τους προς τους Αγώνες Invictus, τον αθλητικό διαγωνισμό παραολυμπιακού τύπου που διοργάνωσε ο Χάρι το 2014 για τραυματισμένους και άρρωστους στρατιωτικούς και βετεράνους. Το Netflix κυκλοφόρησε επίσης τη σειρά ντοκιμαντέρ Live to Lead και το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ σε έξι μέρη του Harry & Meghan τον Δεκέμβριο του 2022.

Στο τελευταίο, ο δούκας και η δούκισσα ρίχνουν φως στην ταραγμένη ζωή τους μέσα στη βασιλική οικογένεια, κατηγορώντας το Παλάτι του Κένσινγκτον ότι είπε ψέματα για να προστατεύσει τον βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ότι είπα ψέματα στη σύνοδο κορυφής του Μέγκξιτ.

Η Archewell Productions, που δημιουργήθηκε από το ζευγάρι το 2020, είναι «αφιερωμένη στο να φωτίζει αφηγήσεις που προκαλούν σκέψη και ποικίλες που υπογραμμίζουν την κοινή μας ανθρωπιά και γιορτάζουν την κοινότητά μας», σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας.

Ο Χάρι και η Μέγκαν μετακόμισαν στις ΗΠΑ το 2020 αφού παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα.

Πηγή: Lifo

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Sussex  |  gossip  |  showbiz  |  Meghan Markle  |  Harry  |  Harry  |  Kate Middleton

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση