ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο πρίγκιπας Κάρολος «κατέρρευσε» στην κηδεία του πατέρα του

Τα δάκρυα «αποχαιρετισμού»

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που μας έχει συνηθίσει, έδειξε ο Πρίγκιπας Κάρολος κατά τη διάρκεια της κηδείας του αγαπημένου του πατέρα, Πρίγκιπα Φίλιππου, Δούκα του Εδιμβούργου.

Ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών στις 9 Απριλίου και το Σάββατο (17/04) πραγματοποιήθηκε η κηδεία σε κλειστό κύκλο, 30 ατόμων στο παρεκκλήσι του Πύργου του Ουίνδσορ.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας, πίσω από το φέρετρο του Δούκα του Εδιμβούργου, το οποίο μεταφέρθηκε από ένα ειδικά τροποποιημένο Land Rover, περπάτησε ο πρίγκιπας Κάρολος και η αδελφή του πριγκίπισσα Άννα.

 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν έλαβε μέρος στην πομπή αυτή πριν από την τελετή. Τα αδέλφια του Κάρολου, Έντουαρντ και Άντριου, συμμετείχαν στην πομπή ακριβώς από πίσω από τον Κάρολο και την πριγκίπισσα Άννα.
Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι ακολουθούσαν στη συνέχεια, με τον ξάδερφό τους, Πίτερ Φίλιπς, να βρίσκεται ανάμεσά τους.
Πίσω από τους πρίγκιπες ήταν τα τελευταία μέλη της οικογένειας, ο σύζυγος της Άννας, ο Αντιναύαρχος Τιμ Λόρενς και ο Κόμης του Σνόουντον.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, φανερά συγκινημένος, αποχαιρέτησε τον πατέρα του, μη μπορώντας να κρύψει τα δάκρυά του. Εξάλλου, τέτοιες στιγμές, το πρωτόκολλο μπαίνει έστω και για δευτερόλεπτα στην άκρη.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση