ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο γιος της Καμίλα, Τομ Πάρκερ Μπόουλς, είναι κριτικός εστιατορίων και έγραψε βιβλίο με βασιλικές συνταγές

Λάτρης της ιστορίας του φαγητού, ο γιος της Καμίλα

Ο γιος της βασίλισσας Καμίλα, Τομ Πάρκερ Μπόουλς θα κυκλοφορήσει ένα βασιλικό βιβλίο μαγειρικής το φθινόπωρο.

Το βιβλίο του Τομ Παρκερ Μποουλς «Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III» περιλαμβάνει περισσότερες από 100 συνταγές για κάθε εποχή και περίσταση, από πρωινό, πικ νικ, δείπνο, μέχρι επίσημα συμπόσια και γεύματα τελετών στέψης και περιλαμβάνει ιστορίες για σεφ, κουζίνες και παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Λάτρης της ιστορίας του φαγητού, ο γιος της Καμίλα

«Ως λάτρης της ιστορίας του φαγητού, δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο συναρπαστικό ήταν που έγραψα αυτό το βιβλίο» αναφέρει ο Τομ Πάρκερ Μπόουλς σε δήλωσή του.

Ποιος κάνει κουμάντο στο Παλάτι; Κάρολος και Καμίλα απαντούν
«Είναι συναρπαστικό να διαβάζεις πρωτότυπες συνταγές στο βασιλικό αρχείο στο Ουίνδσορ και να εξαφανίζεσαι στις ζωές και τις διατροφικές συνήθειες των ηγεμόνων από τη βασίλισσα Βικτώρια έως σήμερα» τόνισε σημειώνοντας ότι στο βιβλίο μαγειρικής έχει συμπεριλάβει συνταγές που του αρέσει να μαγειρεύει.

Ο Πάρκερ Μπόουλς, γιος του πρώην συζύγου της Καμίλα Αντριου, κριτικός εστιατορίων έχει γράψει πολλά βιβλία για το φαγητό, αλλά αυτή είναι η πρώτη του φορά που εμβαθύνει στον βασιλικό κόσμο.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση