ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο βασιλιάς τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά»: Η πρώτη δήλωση της Καμίλα για τον Κάρολο

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης του μονάρχη με καρκίνο

Δέσποινα Άσπρου

Το βράδυ της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, η βασίλισσα Καμίλα πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, λίγες μόνο ημέρες μετά την αποκάλυψη πως ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Καμίλα παρακολούθησε μια μουσική βραδιά στον Καθεδρικό Ναό του Σάλσμπερι για να γιορτάσει το έργο των τοπικών φιλανθρωπικών οργανώσεων, καθώς είναι γνωστή για τις φιλανθρωπικές τις δράσεις.

Κατά την διάρκεια της εξόδου της, η βασίλισσα ενόσω συνομιλούσε με τον 40χρονο Μπέν Άμποτ, άτομο που ανήκει στο παραϊατρικό προσωπικό εντατικής θεραπείας του Wiltshire Air Ambulance, μίλησε για πρώτη φορά για την πορεία υγείας του συζύγου της.

«Λοιπόν, τα πάει εξαιρετικά καλά υπό αυτές τις συνθήκες, είναι πολύ συγκινημένος από όλες τις επιστολές και τα μηνύματα που στέλνει το κοινό από παντού, αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό», φέρεται να ανέφερε η βασίλισσα Καμίλα.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η Καμίλα είναι μάλλον ο άνθρωπος που έπεισε τον βασιλιά να μιλήσει ανοιχτά για τη διάγνωστή του με καρκίνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BBC News (@bbcnews)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση