ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο αναιδής πρίγκιπας Τζορτζ: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις!»

Η ατάκα του 9χρονου σε συμμαθητές του δεν έκανε τους γονείς του χαρούμενους

Μπορεί να είναι μόλις εννέα ετών, αλλά ο πρίγκιπας Τζορτζ ξέρει ακριβώς ποιος είναι και σε ποια οικογένεια μεγαλώνει. Αν και οι γονείς του έχουν ως στόχο να μεγαλώνουν τα παιδιά τους όσο πιο σεμνά γίνεται για να προστατεύσουν την παιδικότητά τους, αυτό δεν είναι εύκολο.

Αντιλαμβάνονται το ενδιαφέρον του κοινού και των φωτογράφων σε κάθε δημόσια έξοδο.Μεγαλώνουν μέσα στη χλιδή, έχουν όλα όσα ζητήσουν και πηγαίνουν στα καλύτερα σχολεία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@british.royals)


Και παρά την έμφαση στους καλούς τρόπους συμπεριφοράς, μια royal ειδικός αναφέρει σε βιβλίο της ότι ο 9χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι αναιδής απέναντι σε συμμαθητές του όταν τον βρίζουν.

Ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον φέρεται να έχει απειλήσει συμμαθητή του στο σχολείο, λέγοντάς του ότι κάποια μέρα ο πατέρας του θα γίνει βασιλιάς και ότι θα ήταν "καλύτερα να προσέχει", σύμφωνα με τη βασιλική συγγραφέα Katie Nicholl.Στο βιβλίο της The New Royals, η συγγραφέας ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ και τα αδέρφια του, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, επτά ετών, και ο πρίγκιπας Λούις, τεσσάρων ετών, ανατρέφονται κατανοώντας τη Μοναρχία και την "αίσθηση του καθήκοντος".

Aν και ο Τζορτζ γνωρίζει ότι μια μέρα θα γίνει μονάρχης, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας προσπαθούν να μην τον επιβαρύνουν με πάρα πολλές ευθύνες. "Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Τζορτζ, έχοντας επίγνωση του ποιος είναι και του ρόλου που θα κληρονομήσει, αλλά θέλουν να μην τα βαραίνουν με την αίσθηση του καθήκοντος" πρόσθεσε.

Ωστόσο ο Τζορτζ φαίνεται πως έχει καταλάβει από τώρα την ισχυρή οικογένεια όπου μεγαλώνει και την θέση εξουσίας που να αναλάβει μεγαλώνοντας και χρησιμοποιεί αυτή την ισχύ για να φοβίζει τους συμμαθητές του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by(@british.royals)

 

"Ο Τζορτζ καταλαβαίνει ότι κάποια μέρα θα γίνει βασιλιάς και στο παρελθόν τσακώνονταν με φίλους στο σχολείο, εκφοβίζοντας τους συνομηλίκους του με τη φράση: "Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις".

Στο βιβλίο της, η συγγραφέας ισχυρίστηκε επίσης ότι η Κέιτ Μίντλετον θαυμάζει τις τεχνικές ανατροφής που χρησιμοποιούν ο Πρίγκιπας Έντουαρντ και η Κόμισσα του Γουέσεξ, οι οποίοι είναι γονείς της Λαίδης Λουίζ Γουίνδσορ, 18 ετών, και του αδελφού της Τζέιμς 14 ετών.Παρά το γεγονός ότι οι γονείς τους εργάζονται ως ανώτερα βασιλικά μέλη, τα παιδιά, που είναι τα μικρότερα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ Β' και του πρίγκιπα Φίλιππου, μεγάλωσαν χωρίς τίτλους HRH και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Αυτό δεν μπορεί να συμβεί με τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ, τα οποία εμφανίζονται ήδη ως σημαντικά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Πηγή: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση