ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντέμπορα Λι Φέρνες: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το διαζύγιο με τον Χιου Τζάκμαν

Το ζευγάρι χώρισε μετά από 27 χρόνια γάμου

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Πριν λίγες ημέρες ήταν που έπεσε σα ''βόμβα'' η είδηση του διαζυγίου του Χιου Τζάκμαν και της Ντέμπορα Λι Φέρνες.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του στο People μετά από 27 χρόνια γάμου, κάνοντας την εξής κοινή δήλωση. «Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι, σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει κι αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη. Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας περιηγείται σε αυτή τη μετάβαση. Αυτή είναι η μόνη δήλωση που θα κάνει κάποιος από εμάς».

Η πρώην σύζυγος του Χιου Τζάκμαν έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά το διαζύγιο στην εκπομπή «The Kyle & Jackie O Show», όταν ο παρουσιαστής Κάιλ Σάντιλαντς κάλεσε την ηθοποιό στο τηλέφωνο τη Δευτέρα, λε΄γοντας πως έκανε λάθος. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Σε καλέσαμε κατά λάθος, είναι γελοίο. Δεν είχαμε σκοπό να σε καλέσουμε. Αλλά τώρα είσαι εδώ, δεν θα ασχοληθούμε όμως άλλο. Σε αγαπάμε κι ελπίζουμε να είσαι καλά», με την Ντέμπορα Λι Φέρνες να απαντά: «Ευχαριστώ παιδιά, το εκτιμώ πολύ. Είσαι πραγματικά, πολύ γλυκός».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής τής εξήγησε, χωρίς να γίνεται πιεστικός, πως όποτε θέλει μπορεί να τους καλέσει και να μιλήσουν για το διαζύγιό της, λέγοντας: «Νιώθω ότι είναι πολύ νωρίς και δεν θέλω να εμπλακώ σε τίποτα. Αλλά σε αγαπάμε και μας τηλεφωνείς, όταν θες να συζητήσουμε». Η Ντέμπορα Λι Φέρνες με ευγενικό τρόπο τον ευχαρίστησε ξανά και εξέφρασε την εκτίμησή της προς το πρόσωπό του.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια μαζί με τον Χιου Τζάκμαν ταν ένα από τα πιο αγαπημένα του Χόλιγουντ. Οι δυό τους γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς «Corelli» κι ερωτεύτηκαν αμέσως. Παντρεύτηκαν στις 11 Απριλίου 1996 και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον 23χρονο πλέον, Όσκαρ και την 18χρονη Άβα, ωστόσο πλέον αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους..

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση