ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντακότα Τζόνσον: Τί αποκάλυψε για τις ερωτικές σκηνές του «50 Shades of Grey»

Ποια την δυσκόλεψε περισσότερο και γιατί;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ο ρόλος της ως Αναστάζια Στιλ στην ταινία «50 Shades of Grey» (50 αποχρώσεις του Γκρι) την έκανε ευρέως γνωστή και τη ''σημάδεψε''. Η Ντακότα Τζόνσον μίλησε πρόσφατα για τις ερωτικές σκηνές της ταινίας, που τόσο συζητήθηκαν, αλλά και για την ψυχολογική προετοιμασία, που απαιτήθηκε για τον ρόλο της.

Οι περισσότερες από αυτές γυρίστηκαν με τη σωσία της ηθοποιού, ωστόσο φυσικά και σε αρκετές από αυτές, πρωταγωνίστησε η ίδια. Η διάσημη ηθοποιός σημείωσε, ότι έπρεπε να διαπραγματευτεί ορισμένες σκηνές, καθώς επίσης και το πόσα ρούχα θα φορούσε.. Μιλώντας στο Entertainment Tonight για την εμπειρία της στις ταινίες, η Ντακότα Τζόνσον ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην πραγματικότητα φαίνεται πολύ περισσότερο το σώμα μου απ' ό,τι του Τζέιμι Ντόρναν. Έπρεπε πραγματικά να προετοιμάζομαι κάθε φορά και να ξέρω ακριβώς, τι θα κάναμε και πώς θα καταφέρναμε να γυρίσουμε τις σκηνές, τις πιο προσωπικές». Η Ντακότα δεν παρέλειψε να αποδόσει τα εύσημα στο υποστηρικτικό συνεργείο και το καστ, που τη βοήθησαν να νιώθει άνετα στο πλατό.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τόσο η Ντακότα Τζόνσον, όσο και ο Τζέιμι Ντόρναν φορούσαν ειδικά εσώρουχα στην περιοχή των γεννητικών τους οργάνων. Μετά την ολοκλήρωση των ερωτικών σκηνών, οι ηβικές τρίχες της ηθοποιού προστέθηκαν ψηφιακά με τη χρήση CGI! Όπως αποκάλυψε η ίδια, μια από τις πιο δύσκολες σκηνές για την εκείνη ήταν, όταν της έδεσαν τα μάτια και της πέρασαν χειροπέδες, σε μια ερωτική σκηνή, που προβάλλεται στην τρίτη ταινία. Όπως δήλωσε με αφορμή τη σκηνή αυτή: «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι όσο προετοιμασμένη κι αν ήμουν, όταν σου αφαιρούνται έτσι οι αισθήσεις, δεν μπορείς να ελέγξεις τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσει το νευρικό σου σύστημα».

Θυμούμενη τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η Ντακότα Τζόνσον αποκάλυψε στη συνέντευξη, ότι χρειάστηκε πολλή ευπάθεια και θάρρος, μιας και έπρεπε να εξερευνήσει τη δική της σεξουαλικότητα και τα δικά της όρια.. Υπενθυμίζεται ότι οι ταινίες, οι οποίες βασίστηκαν στο δημοφιλές μυθιστόρημα της E.L. James αποτέλεσαν εμπορική επιτυχία, αλλά δέχθηκαν και άσχημες κριτικές για την απεικόνιση των σχέσεων BDSM. 

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση