ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεκρός ο Eminem;

Η θεωρία συνωμοσίας που υποστηρίζει ότι πέθανε το 2006

«The real Slim Shady please stand up» λέει ο Eminem σε ένα από τα δημοφιλέστερα hits του, το οποίο μοιάζει πλέον προφητικό. Σύμφωνα με μια θεωρία συνωμοσίας που κατακλύζει το διαδίκτυο, ο ράπερ «Slim Shady» πέθανε το 2006. Μάλιστα, λένε ότι τον έχουν αντικαταστήσει με έναν κλώνο.

Η παράνοια ξεκίνησε όταν οι θαυμαστές του παρατήρησαν μια αλλαγή στη φωνή του με τα χρόνια. Παρότι όλοι ξέρουμε ότι οι τραγουδιστές και οι ράπερ βιώνουν μια αλλαγή στη φωνή με τα χρόνια λόγω πολλών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας, κάποιοι θεώρησαν ότι η αντικατάστασή τους από ένα κλώνο εξηγεί καλύτερα την αλλαγή. Το έχουμε δει να συμβαίνει και με άλλους καλλιτέχνες, όπως με την Avril Lavigne.

Ο ισπανικός ιστότοπος La Guía Del Varón αποφάσισε να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά. Σύμφωνα με τη θεωρία του, ο πραγματικός Eminem πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2006. Τότε οι θαυμαστές άρχισαν να παρατηρούν την αλλαγή στην εμφάνισή του με τα χρόνια, με πολλούς να επισημαίνουν μια τεράστια αλλαγή στο σχήμα του σαγονιού και στη συνολική δομή του προσώπου του.

«Ναι, πιστεύω ότι είναι κλώνος, δεν του μοιάζει πια και τα μάτια του είναι νεκρά», έγραψε μάλιστα ένας θαυμαστής. Η θεωρία επισημαίνει ότι από το 2006 (όταν υποτίθεται ότι πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα), ο ράπερ έχει κάνει «σημαντικές αλλαγές» στους στίχους που βγάζει και ότι έχει αλλάξει και το στυλ ντυσίματος του. Λένε μάλιστα ότι πλέον δίνει περισσότερο έμφαση στο hip hop lifestyle.

Το τραγούδι που μιλάει για την κλωνοποίηση του Eminem
Το 2013 άρχισαν να κυκλοφορούν περίεργα πλάνα του Eminem σε ένα live του ESPN, τα οποία ήρθαν ξανά στο προσκήνιο το 2016 όταν ο ράπερ BoB δημοσίευσε μια σειρά από tweets υποστηρίζοντας ότι η ανθρώπινη κλωνοποίηση υπήρχε εδώ και χρόνια. Η θεωρία κέρδισε ακόμα πιο πολύ έδαφος το 2019, μετά την κυκλοφορία του μουσικού βίντεο του Tom Macdonald «Cloned Rappers».

Ο Macdonald ισχυρίζεται στο τραγούδι του ότι «οι Illuminati πήραν δείγματα οστών για να κλωνοποιήσει τον ράπερ» και στη συνέχεια «έβαλαν τα ανθρώπινα όντα στη φυλακή». «Αν δεν μπορούν να σε ελέγξουν, διαγράφουν τον παλιό σου εαυτό», αναφέρει προτού απαριθμήσει μερικά από τα ονόματα που έχουν κλωνοποιηθεί, συμπεριλαμβανομένων των Gucci, Kodak και του Eminem.

Είναι δεν είναι κλώνος ο Eminem συνεχίζει την σπουδαία του καριέρα, καθώς σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το «Curtain Call 2», που θα περιέχει μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά του κομμάτια. Επίσης, έκανε teasing και σε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που θα περιλαμβάνει το άλμπουμ, καθώς και guest εμφανίσεις και τραγούδια από soundtrack ταινιών.

 Πηγή: nitro.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση