ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες κοπέλες «καίνε» τον Άνταμ Λεβίν

Στη δημοσιότητα οι συνομιλίες τους

Νέες γυναίκες έχουν εμφανιστεί κατηγορώντας τον frontman των Maroon 5 Άνταμ Λεβίν για την αποστολή ερωτικών μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένων screenshots.

Μετά τη δημόσια καταγγελία του μοντέλου του Instagram με το όνομα Σάμνερ Στροχ, η οποία ισχυρίστηκε πως διατηρούσε σχέση με τον Άνταμ Λεβίν, λίγο πριν εκείνος ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του, Μπεχάτι Πρίνσλοου, όλο και περισσότερες κοπέλες δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις συνομιλίες τους με τον τραγουδιστή.

Μια κωμικός ονόματι Μαρίκα δημοσίευσε την Τρίτη μια σειρά από screenshots μιας υποτιθέμενης συνομιλίας με τον τραγουδιστή. «Δεν θα έπρεπε να σου μιλάω, το ξέρεις έτσι» με τη νεαρή να του απαντά, «Ναι αλλά αν μιλάμε σε φιλικό επίπεδο, γιατί να μην είναι σωστό;». Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται να της έστειλε και ένα βίντεο, στο οποίο της λέει «Είμαι χαζός», χωρίς να γίνονται ξεκάθαροι οι λόγοι, για τους οποίους της προώθησε αυτό το υλικό.

Μία ακόμα κοπέλα, η Άλισον Ρόσεφ, έσπευσε να μοιραστεί τα προσωπικά της μηνύματα με τον Άνταμ Λεβίν, στα οποία όταν η κοπέλα δήλωσε φαν της μέταλ μουσικής, ο τραγουδιστής της απάντησε: «Δεν υπάρχουν πιο καυτές κοπέλες από εσένα». Σε συνέχεια της συνομιλίας, η Ρόσεφ του είπε «Είμαι πολύ παράξενη» και ο frontman των Maroon 5 της είπε «Αυτό είναι που μου αρέσει».

Η Ρόσεφ, όπως τόνισε πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει αυτό το υλικό, διότι αισθάνεται πολύ άσχημα για τη σύζυγό του Λεβίν, Μπεχάτι Πρίνσλοου και θέλει να ενθαρρύνει και άλλες κοπέλες να κάνουν το ίδιο.

Πηγή: okmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση