ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες αποκαλύψεις για το χωρισμό Shakira - Piqué

Η μυστική «συμφωνία» και η ανατροπή από πλευράς Shakira

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Σακίρα και ο Πικέ.

Καιρό τω΄ρα ακούγονταν φήμες για τρίτο πρόσωπο και απιστία από τη μεριά του αμυντικού της Μπαρτσελόνα. Το πασίγνωστο ζευγάρι επιβεβαίωσε το περασμένο σαββατοκύριακο τον χωρισμό του, μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση δύο παιδιών.

Στην κοινή δήλωση τους, Σακίρα και Πικέ ζητούν την κατανόηση όλων σεβόμενοι τα παιδιά τους αναφέροντας: «Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας». Κι ενώ η δήλωση του ζευγαριού ήταν κοινή, πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για την έκδοση της ήταν μονομερής από την πλευρά της Σακίρα και πως μάλιστα, η απόφαση αυτή ξάφνιασε τον Πικέ!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο δημοσιογράφος  Jose Antonio Aviles, επικαλούμενος ανθρώπους από το περιβάλλον του Πικέ, «Κάποιος πολύ, πολύ κοντά στον Πικέ με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμία απιστία εκ μέρους του. Υπάρχει μεγάλη έκπληξη από την πλευρά του για τον χωρισμό και τη δήλωση που έστειλε η Σακίρα», 

Και γιατί ξαφνιάστηκε τόσο ο Πικέ; Ο δημοσιογράφος,  ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Viva la Vida», υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια είχαν μια «ανοιχτή σχέση» τα τελευταία χρόνια και αυτό ήταν κοινή απόφαση και συμφωνία. Συγκεκριμένα, ο  Jose Antonio Aviles ανέφερε: «Η συμφωνία τους ήταν "εσύ κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω", αλλά να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό».

Τέλος, ανατροπή φαίνεται να υπάρχει και όσον αφορά το τρίτο πρόσωπο, που στάθηκε η αφορμή για το χωρισμό, αφού οι φήμες αυτές έρχονται σε αντίθεση με τις νέες πληροφορίες που έδωσε ο δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια γνωρίστηκε με τον Πικέ λίγο πριν το Μουντιάλ του 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού της διοργάνωσης “Waka Waka”. Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, πολλά είναι αυτά που πρέπει να μπουν σε μια σειρά και να τακτοποιηθούν, ανάμεσα σε αυτά και η αμύθητη περιουσία του πρώην ζευγαριού. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Κόσμος  |  Διεθνή  |  Κύπρος  |  Shakira  |  Piqué

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση