ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μίλησε για τον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι

Δεν ήταν όλα ρόδινα, είπε

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε για τον βραχύβιο γάμο της με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι.

Η τραγουδίστρια κατέφυγε στο Instagram την Πέμπτη 4 Απριλίου για να μοιραστεί ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει με τον ηθοποιό, καθώς εκείνος τη σήκωσε στον αέρα.

Στο βίντεο - το οποίο έκτοτε έχει διαγραφεί - έδειχναν ευτυχισμένοι, καθώς χαμογελούσαν ο ένας στον άλλον καθ' όλη τη διάρκεια του χορού τους πριν ανταλλάξουν ένα φιλί.

Στη λεζάντα, η Σπίαρς άφησε διακριτικά να εννοηθεί ότι δεν ήταν «όλα ρόδινα» στη σχέση τους.

Αρχικά, έγραψε: «Εκείνη τη φορά που με σήκωσε. Κοιτάζοντας πίσω είναι δύσκολο μερικές φορές, αλλά ειλικρινά είναι ζωτικής σημασίας ... Είμαι ειλικρινά πολύ ευαίσθητη στις περισσότερες καταστάσεις».

Η 42χρονη ποπ-σταρ αναφέρθηκε στην πολυπλοκότητα των σχέσεων, εξηγώντας ότι οι περισσότερες βιώνουν «περίεργες στροφές».

«Μιλάω για το παρελθόν μου μερικές φορές γιατί θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου από τα ίδια λάθη [που έκανα] με πριν!!!», συνέχισε η Σπίαρς, προσθέτοντας ότι μαθαίνει να μην κλείνεται στον εαυτό της όταν περνάει δύσκολες στιγμές.

Η τραγουδίστρια, επίσης, αναφέρθηκε στον εαυτό της ως ένα «περίπλοκο ευαίσθητο» άτομο, υποστηρίζοντας ότι ήταν «πολύ πιο εύκολο» όταν ήταν νεότερη.

«Νιώθω ότι εμπιστευόμουν περισσότερο τους ανθρώπους και δεν είχα βιώσει ακόμα τη σκληρότητα του κόσμου», πρόσθεσε και συνέχισε: «Μου λείπει να είμαι ευάλωτη και ανοιχτή με τους ανθρώπους. Αν με ξέρετε, ξέρετε πόσο αγαπώ... Αγαπώ πάρα πολύ είναι ντροπιαστικό και θα σας αγαπώ για μια ζωή!!! Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θέλω να προσπαθήσω να κρατήσω αλλά δεν είναι όλα ρόδινα όπως λένε».
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-04-05_101141

«Η ελπίδα μου με το να το μοιραστώ [αυτό] είναι ότι με το να το θυμάμαι αυτό μπορώ να προσπαθήσω να καταλάβω γιατί δεν αισθάνομαι ποτέ αρκετά καλή», κατέληξε η Σπίαρς.

Η ποπ-σταρ διέγραψε την ανάρτηση μια ώρα μετά την κοινοποίησή της.

Η Σπίαρς και ο Ασγκάρι χώρισαν τον Αύγουστο του 2023 μετά από λίγο περισσότερο από έναν χρόνο γάμου.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση