ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
13° Λευκωσία,
18 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Mπουράκ Οζτσιβίτ: Θα οδηγηθεί στη φυλακή ο Τούρκος πρωταγωνιστής;

Το χρονικό της υπόθεσης και τί δηλώνει ο ίδιος.

Τον Δεκέμβριο θα οδηγηθεί ενώπιον του Πρωτοδικείου Μπεϊκόζ στην Κωνσταντινούπολη ο 36χρονος ηθοποιός Mπουράκ Οζτσιβίτ, καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία δημόσιας εξύβρισης με ποινή έως και τεσσάρων χρόνων και ενός μηνός.

Τί δηλώνει ο ίδιος
Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ, ένας από τους πιο επιτυχημένους και γνωστούς ηθοποιούς και στη χώρα μας -πρωταγωνίστησε ως Κεμάλ στο σίριαλ Kara Sevda που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση-, δήλωσε για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει: «Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση στο πλατό ήταν αγχωτική, αλλά ποτέ δεν βγήκαν από το στόμα μου βρισιές. Όποιος με γνωρίζει καλά ξέρει ότι δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να εκφράζεται έτσι».


Τί συνέβη
Το περιστατικό έγινε στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς Kuruluş Osman, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Τούρκος πρωταγωνιστής βγαίνοντας από το τροχόσπιτο που χρησιμοποιεί ως καμαρίνι πήγε στο σετ και άρχισε να απευθύνει βρισιές στους ανθρώπους που εργάζονταν εκεί.Ένας από τους τέσσερις εναγόμενους κατέθεσε: «Την ημέρα του συμβάντος εργαζόμουν και εγώ. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Μπουράκ Οζτσιβίτ βγαίνοντας από το τροχόσπιτο ήρθε προς το μέρος που εργαζόμασταν και κοιτώντας τον καθένα μέσα στα μάτια μάς έβριζε. Στη συνέχεια έφυγε από το πλατό. Όμως ξαναγύρισε αμέσως και είπε και πάλι τις ίδιες βρισιές. Όλοι όσοι εργάζονταν στο πλατό σοκαρίστηκαν, αλλά κανένας δεν είπε ούτε μία λέξη. Και στο παρελθόν είχε παρόμοια συμπεριφορά, αλλά όχι τόσο σοβαρή».

Η εισαγγελική έρευνα
Ο αρχιεισαγγελέας του Μπεϊκόζ διέταξε σχετική έρευνα και στην κατάθεσή του ο Μπουράκ Οζτσιβίτ είπε: «Γνωρίζω τα άτομα που αναφέρονται ως καταγγέλλοντες επειδή ανήκουν στους εργαζόμενους της τηλεοπτικής σειράς Kuruluş Osman στην οποία εμφανίζομαι. Σίγουρα δεν τους πρόσβαλα όπως ισχυρίζονται. Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση στο πλατό ήταν αγχωτική, αλλά ποτέ δεν βγήκαν από το στόμα μου βρισιές. Είναι αδύνατον να εκφραστώ έτσι. Όποιος με γνωρίζει καλά ξέρει ότι δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να εκφράζεται έτσι».
Για τους τέσσερις εναγόμενους συγκεκριμένα ο Τούρκος σταρ κατέθεσε ότι «αυτοί οι άνθρωποι έχουν στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εταιρεία παραγωγής και για αυτό τον λόγο εμπλέκουν το όνομά μου. Στην παραγωγή εργάζονται σχεδόν εκατό άτομα. Επειδή έχουν διαφορές με την εταιρεία, προσπαθούν μέσω εμού να τις λύσουν. Ως εκ τούτου, οι καταθέσεις τους είναι αναξιόπιστες και μη αποδεκτές».

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ, σε αναμονή του δικαστηρίου, συνεχίζει τα γυρίσματα της σειράς Kuruluş Osman, στην οποία υποδύεται τον ιδρυτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας Οσμάν Α’, και απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή με τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Φαχριγέ Εβτζέν και του 2χρονου γιου τους Καράν.

Πηγή: okmag.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση