ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά το εμπάργκο στον Trump, οι σταρ μπαίνουν ξανά στον Λευκό Οίκο

Ποιους θα δούμε στην ορκωμοσία Biden

Ξανά στις επάλξεις. Η αμερικανική showbiz η οποία, όπως είναι άλλωστε ευρέως γνωστό όλα αυτά τα χρόνια δεν στήριζε ούτε στο ελάχιστο τον τέως πλανητάρχη, Donald Trump, ετοιμάζεται και πάλι να στηρίξει δυναμικά με την παρουσία της τον νέο Αμερικανό πρόεδρο όσο και την αντιπρόεδρο. Την αρχή θα κάνουν, μεταξύ άλλων, οι Lady Gaga και Jennifer Lopez τις οποίες θα δούμε αμφότερες στην ορκωμοσία του Joe Biden και της Kamala Harris που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου.

Η Lady Gaga, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ η JLo θα τραγουδήσει κατά πάσα πιθανότατα στον πρώτο χορό του προεδρικού ζεύγους.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με το CNN, θα δούμε κι άλλους σταρ όπως ο Tom Hanks, ο Justin Timberlake και η Demi Lovato. Η παραπάνω εξέλιξη δεν σόκαρε πραγματικά κανέναν καθότι ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Joe Biden στηριζόταν από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη οι οποίοι, τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, κατηγορούσαν ανοιχτά τον Trump για την πολιτική του σε όλα τα επίπεδα.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση