ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mέγκαν Μαρκλ: Το παράξενο παρατσούκλι που της έχει δώσει ο βασιλιάς Κάρολος

Είναι μια λέξη γλωσσοδέτης με παράξενη σημασία...

Ένα νέο βιβλίο έρχεται στο φως για να αποκαλύψει κια άλλα πιπεράτα σκάνδαλα για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Το νέο βιβλίο της royal expert Κέιτι Νίκολ με τον τίτλο The New Royals, είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά . Στη νέα έκδοση υπάρχουν βόμβες που καίνε την πιο διάσημη βασιλική οικογένεια του πλανήτη.

Το βιβλίο μιλάει για τη στιγμή που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κάθριν συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να «αναβαθμίσουν το παιχνίδι τους» σε σχέση με τον Χάρι και τη Μέγκαν. Το κλικ έγινε στην πρώτη κοινή εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κάθριν, κατά τη διάρκεια του Royal Foundation Forum τον Φεβρουάριο του 2018,

Η Νίκολ έγραψε: «Ήταν, σύμφωνα με έναν βοηθό, η στιγμή που ο Γουίλιαμ και η έγκυος τότε Κάθριν, συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να βελτιώσουν το παιχνίδι τους. Οι Cambridges είχαν ήδη σηματοδοτήσει την πρόθεσή τους να είναι κάτι περισσότερο από «διακοσμητικά βασιλικά μέλη» και, μαζί με τον Χάρι, είχαν σημειώσει τεράστια επιτυχία στην εκστρατεία τους για την ψυχική υγεία Heads Together». «Αλλά η Μέγκαν ήταν το αστέρι της τετράδας», έγραψε. «Ήταν εκλεπτυσμένη, παθιασμένη και αστεία, χρησιμοποιώντας όλες τις τηλεοπτικές της ικανότητες. Αυτή ήταν μια στιγμή αφύπνισης για τον Γούλιαμ και τη σύζυγό του. Τότε συνειδητοποίησαν ότι η Meghan ήταν πολύ εντυπωσιακή, με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πολύ ικανή, σύμφωνα με μια πηγή».

Μάλιστα στις σελίδες του βιβλίου μαθαίνουμε και το φημολογούμενο παρατσούκλι που έχει δώσει ο βασιλιάς Καρόλος στη Μέγκαν Μαρκλ. Πιο συγκεκριμένα, βασιλική ειδικός Kέιτι Νίκολ έγραψε: «Ο Κάρολος φέρεται να ονόμασε τη νύφη του τουνγκστένιο (ή βολφράμιο) λόγω της σκληρότητας και της ανθεκτικότητάς της». Το βολφράμιο είναι στην πραγματικότητα ένα χημικό στοιχείο και θεωρείται ένα από τα πιο σκληρά στοιχεία που υπάρχουν στη φύση.

Πηγή: okmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση