ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με ασημί γραβάτα... στο δικαστήριο ο πρίγκιπας Χάρι

Η ασυνήθιστη στυλιστική επιλογή του πρίγκιπα.

Δέσποινα Άσπρου

Χθες, 7 Ιουνίου ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου συνεχίζοντας για δεύτερη ημέρα την κατάθεσή του στην υπόθεση αγωγής κατά του εκδοτικού ομίλου MGN για παγίδευση και παρακολούθηση των τηλεφωνητών του.

Οι κατηγορίες, όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, αφορούν το διάστημα 1996-2010 και η νομική ομάδα που εκπροσωπεί τον Δούκα του Σάσεξ έχει επιλέξει να επικεντρώσει τη δίκη σε 33 άρθρα των εφημερίδων του ομίλου Daily Mirror, Sunday Mirror και The People.

Την «ανάκριση» του 38χρονου πρίγκιπα συνεχίζει ο συνήγορος του ομίλου MGN Άντριου Γκριν. 

Να θυμίσουμε ότι τν Τρίτη ο κ. Γκριν προσπάθησε να αποδομήσει τις κατηγορίες περί υποκλοπών αναφέροντας για κάθε ένα από τα 33 άρθρα άλλες πιθανές, νόμιμες, πηγές πληροφόρησης των δημοσιογράφων ή υποδεικνύοντας προηγούμενα δημοσιεύματα παρόμοιου περιεχομένου.

Υπονόησε δε πως οι καταγγελίες του ενάγοντος έχουν να κάνουν περισσότερο με την ενόχλησή του για την αδιακρισία των δημοσιευμάτων παρά με αποδείξεις περί υποκλοπών.

Ο πρίγκιπας Χάρι επέμεινε πως ορισμένες λεπτομέρειες στα επίμαχα άρθρα δεν μπορεί παρά να ήταν προϊόν παράνομων μεθόδων.

Και ενώ βάση των ξένων ΜΜΕ, οι πιθανότητες είναι υπέρ του πρίγκιπα, εμείς δεν μπορέσαμε να μην σχολιάσουμε την ασυνήθιστη στυλιστική επιλογή του εγγονού της βασίλισσας στο δικαστήριο! Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην συνέχεια, ο πρίγκιπας επέλεξε να φορέσει ασημί γραβάτα μαζί με κλασικό κουστούμι. Η επιλογή του ασημί πάντως ήταν αρκετά απρόσμενη, αφού πρόκειται για ένα χρώμα που δεν συνηθίζει να φοράει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση