ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
13° Λευκωσία,
18 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Μαρία Μενούνος: «Προσπαθήσαμε ξανά και ξανά και ξανά να γίνουμε γονείς»

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έχει περάσει δύσκολα τελευταία

Σίγουρα δεν είναι η χρονιά της Μαρίας Μενούνος, καθώς τους τελευταίους μήνες ζει τη μία δοκιμασία μετά την άλλη. Αφού έχασε τη μητέρα της, από καρκίνο του εγκεφάλου, χρειάστηκε να πενθήσει και για το σκυλάκι της. Και όπως αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή της στο «Today Parents», πρόσφατα έχασε και μια ευκαιρία να αποκτήσει οικογένεια με παρένθετη μητέρα.

«Τα μέντιουμ μου λένε ότι θα αποκτήσω δίδυμα, αλλά εγώ απαντάω, δεν θα αποκτήσω τίποτα. Τίποτα δεν έχει αποτέλεσμα. Είχαμε βρει μια εκπληκτική παρένθετη μητέρα που αγαπούσαμε. Αλλά ο γιατρός μας μάς είπε ότι δεν θα είχε αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε ξανά και ξανά και ξανά».

Έτσι, η 43χρονη δημοσιογράφος και ο σύζυγός της, ο 54χρονος Keven Undergaro, βρίσκονται ξανά στο σημείο από όπου ξεκίνησαν. «Αρχίζεις να σκέφτεσαι: Μήπως είμαι πολύ μεγάλη; Μήπως είμαι πολύ κουρασμένη; Μήπως αυτό είναι ένα σημάδι; Μήπως είναι ένα μήνυμα ότι δεν είναι γραφτό να γίνουμε γονείς;».

Η ίδια πρόσθεσε: «Έχασα τη μαμά μου, χάσαμε το σκύλο μας και μετά χάσαμε την παρένθετη μητέρα. Θα ήταν πάρα πολύ το να προσπαθήσουμε μέσα σε όλα αυτά να κάνουμε και παιδιά. Πιστεύω λοιπόν ότι ο Θεός μάς προστατεύει. Ότι θα συμβεί την κατάλληλη στιγμή».

ΠΗΓH: marieclaire.gr

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση