ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λιονέλ Μέσι: Δε φαντάζεστε το νέο του επαγγελματικό βήμα!

Αυτό, σίγουρα, δεν το περιμέναμε!

Είναι από τους κορυφαίους παίχτες των τελευταίων χρόνων και ειδικά μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ τον περασμένο Δεκέμβριο, το όνομά του πε΄ρασε στην αιωνιότητα!

Ο Λιονέλ Μέσι έχει χαράξει τη δική του πορεία στο ποδόσφαιρο και τώρα ήρθε να κάνει την απόλυτη ανατροπή με το νέο του επαγγελματικό βήμα. Αυτό που δεν περιμέναμε, ήταν να αποκτήσει τη δική του τηλεοπτική εκπομπή και μάλιστα κινουμένων σχεδίων! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό θα γίνει σε συνεργασία με τη Sony και σκοπός του προγράμματος, το οποίο απευθύνεται στο παιδικό και εφηβικό κοινό, είναι να αναδείξει μερικά από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα του Μέσι.

Το ''Deadline'' κυκλοφόρησε πρώτο την είδηση, αποκαλύπτοντας ότι η εκπομπή θα απεικονίζει τον Μέσι ως παιδί, να αντιμετωπίζει διάφορα εμπόδια καθώς ταξιδεύει σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Μέσι: «Από παιδί, πάντα μου άρεσαν οι σειρές κινουμένων σχεδίων και τα παιδιά μου είναι μεγάλοι θαυμαστές των χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων. Το να μπορώ, να συμμετέχω σε ένα τέτοιο έργο, με κάνει χαρούμενο, γιατί εκπληρώνει ένα από τα όνειρά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Sony Music, που συμμετείχε σε αυτό και ελπίζουμε ότι το αποτέλεσμα θα αρέσει σε όλους, ειδικά στα παιδιά..».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση