ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίνηση - ματ από την Meghan Markle!

Προσκάλεσε την Πριγκίπισσα Katherine στο podcast που παρουσιάζει, λένε πηγές

Κλάδο ελιάς στην Κέιτ Μίντλετον φέρεται ότι έτεινε η Μέγκαν Μαρκλ, που την κάλεσε τη φιλοξενήσει σε ένα επεισόδιο του podcast «Archetypes» που παρουσιάζει.

Ο εμπειρογνώμονας σε θέματα της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, Νιλ Σoν διατύπωσε τους ισχυρισμούς στο κανάλι του στο YouTube. Σύμφωνα με όσα είπε, η συνομιλία έγινε όταν η δούκισσα του Σάσσεξ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι βρίσκονταν στην Αγγλία για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

«Ενώ η Μέγκαν ήταν εδώ, έμενε στο Ουίνδσορ στο εξοχικό τους, ζήτησε από την κουνιάδα της, πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, να εμφανιστεί σε ένα προσεχές επεισόδιο του "Archetypes"», ισχυρίστηκε ο Νιλ Σον. «Είναι, κάπως, λογικό αν το σκεφτείτε», πρόσθεσε. Άγνωστο πάντως παραμένει αν η πρόταση έγινε δεκτή, κάτι για το οποίο λίγοι θα στοιχημάτιζαν.

Στα επεισόδια του podcast η Μέγκαν Μαρκλ, πρώην ηθοποιός, αποκάλυψε κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες, καθώς μίλησε για την οικογενειακή της ζωή με τον πρίγκιπα Χάρι και μοιράστηκε επίσης ιστορίες από την παιδική της ηλικία, αλλά αναφέρθηκε και στην προηγούμενη δουλειά της. Σύντομη αναφορά έκανε επίσης στην περίοδο που πέρασε στο Λονδίνο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση